Zapraszam Jadzia1 -cz.3
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu witaj kochanie.
Juz po świetach i czas do codzienności wrócic. U mnie jako tako, Darek juz na działce był pierwszy raz, aż sie nie mógł oderwać. Tak mu brakowało powietrza i zieleni.
Jadziu, tylko pomalutku chce sie przypomnieć-nasionka malw pliss
Jadziu pozdrawiamy Was gorąco i oczywiście dziękujemy za życzenia. Miłego wieczorku :P
Juz po świetach i czas do codzienności wrócic. U mnie jako tako, Darek juz na działce był pierwszy raz, aż sie nie mógł oderwać. Tak mu brakowało powietrza i zieleni.
Jadziu, tylko pomalutku chce sie przypomnieć-nasionka malw pliss
Jadziu pozdrawiamy Was gorąco i oczywiście dziękujemy za życzenia. Miłego wieczorku :P
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu za życzenia pięknie dziękuje
czy Ty masz już aszparagusa
bo mnie ładnie
rośnie i czas na podział, jeśli nie masz to chętnie
wyślę

czy Ty masz już aszparagusa

rośnie i czas na podział, jeśli nie masz to chętnie
wyślę

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Jadziuniu, wpadłam na chwilkę a tu
takie cudności.
U mnie już zostało wspomnienie po krokusach

U mnie już zostało wspomnienie po krokusach

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Jadziu!Śliczna wiosna Puść fotkę po całości z wysokosci,abym mogła to ogarnąć
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
Witam serdecznie
I dziękuję za wszystkie wasze odwiedziny odwiedziny
Kurcze ciągle brak mi czasu , trzeba chyba zacząć wcześniej wstawać
Była nasza Szefowa
inspekcja zakończyła się bardzo dobrze
Szefowa kupuje małego pieska rasy
Border Collie , ja bardzo się cieszę , bo maluch czasami będzie u nas na wakacjach , jest to rasa która strasznie mi się podoba
* Jadziu , u Lenki była tak zwana 3 dniowa gorączka , po której nie zostało już śladu a ząbków ani widu
*Kasiu u nas też jest bardzo sucho , zaczęłam podlewać Rh , kochanie już nie mogę się doczekać kiedy Lenka zacznie chodzić i zrywać kwiatki
*Ewuniu kiepski zemnie fotograf ,ale parę fotek zrobiłam
*empuza kochanie u mnie też zostało tylko wspomnienie ale za to inne kwiatki zaczynają kwitnąć
*Ewuś czy Ty wiesz ,że ja ciągle piekę chleb , teraz dostałam przepis na chleb z ziarnami , którego się prawie nie wyrabia .Dam przepis u siebie , wychodzi pyszny
*Danusiu mój asparagus jeszcze nie wyszedł ale może jeszcze ma czas bo przecież u nas jest troszeczkę zimniej ,dziękuję Ci kochanie za pamięć jeśli nie wyjdzie to się uśmiechnę
*Halinko , Ewo dziękuję wam kochane za odwiedziny
*Gosiu cieszę się ,że Darek może cieszyć się słonkiem i być z Tobą na działce
*Jadzieńko róże pnące prawie wszystkie do wysokości kopczyków są czarne i nie widać oznak życia
jutro tnę myślę ,że to co zostało poradzi sobie , bo mają ładne pączki
zmarniał też Ciemiernik i nie wiem co będzie z Budlejami bo nie widzę aby coś się ruszyło i Milin chyba też będzie do wyrzucenia
Tak więc kochanie trochę strat będzie . Wszystko miałam zabezpieczone ale jak widać za słabo
Ale co tam aby zdrowie było
*Cynthio kochanie u mnie z pogodą jest różnie , ale jakoś sobie rtadzę , rano chodzę robić porządki w domach a jak sie ociepli to idę do ogrodu.
*Izuniu , oczywiście jak tylko przekwitną to Ci wyślę .
* Iduś znając dobre serce Joli to obdzieli pół miasta
*Jola kochanie pięknie Ci wzeszły , bardzo się cieszę .
* Liseczko na Święta upiekłam 10 ciast , ale nie wszystkie dla siebie , 2 dla naszego Ks , 2 dla koleżanki a reszta dla nas ,

Kurcze ciągle brak mi czasu , trzeba chyba zacząć wcześniej wstawać

Była nasza Szefowa

Border Collie , ja bardzo się cieszę , bo maluch czasami będzie u nas na wakacjach , jest to rasa która strasznie mi się podoba

* Jadziu , u Lenki była tak zwana 3 dniowa gorączka , po której nie zostało już śladu a ząbków ani widu
*Kasiu u nas też jest bardzo sucho , zaczęłam podlewać Rh , kochanie już nie mogę się doczekać kiedy Lenka zacznie chodzić i zrywać kwiatki

*Ewuniu kiepski zemnie fotograf ,ale parę fotek zrobiłam

*empuza kochanie u mnie też zostało tylko wspomnienie ale za to inne kwiatki zaczynają kwitnąć

*Ewuś czy Ty wiesz ,że ja ciągle piekę chleb , teraz dostałam przepis na chleb z ziarnami , którego się prawie nie wyrabia .Dam przepis u siebie , wychodzi pyszny
*Danusiu mój asparagus jeszcze nie wyszedł ale może jeszcze ma czas bo przecież u nas jest troszeczkę zimniej ,dziękuję Ci kochanie za pamięć jeśli nie wyjdzie to się uśmiechnę

*Halinko , Ewo dziękuję wam kochane za odwiedziny

*Gosiu cieszę się ,że Darek może cieszyć się słonkiem i być z Tobą na działce

*Jadzieńko róże pnące prawie wszystkie do wysokości kopczyków są czarne i nie widać oznak życia

Tak więc kochanie trochę strat będzie . Wszystko miałam zabezpieczone ale jak widać za słabo

*Cynthio kochanie u mnie z pogodą jest różnie , ale jakoś sobie rtadzę , rano chodzę robić porządki w domach a jak sie ociepli to idę do ogrodu.
*Izuniu , oczywiście jak tylko przekwitną to Ci wyślę .
* Iduś znając dobre serce Joli to obdzieli pół miasta
*Jola kochanie pięknie Ci wzeszły , bardzo się cieszę .
* Liseczko na Święta upiekłam 10 ciast , ale nie wszystkie dla siebie , 2 dla naszego Ks , 2 dla koleżanki a reszta dla nas ,

- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Jadziu ślicznie u Ciebie. Bardzo podobają mi się obsadzenia dookoła drzew. Planuję kilka moich drzewek też tak podsadzić.
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Jadziu, widzę, że liczysz straty po zimie. Chyba ta zima nikogo nie oszczędziła.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
* Dorotko pod tymi drzewami to oczywiście sceneria ciągle się zmienia 
* Jola kochanie ja nie mam dzieciaczków tylko działkę i padam wieczorem , a Ty jeszcze musisz dzieciaczków przypilnować
* Krysiu mówi się trudno , oby tylko takie problemy były , a roślinki można przecież dokupić .
Na koniec dnia kochani

* Jola kochanie ja nie mam dzieciaczków tylko działkę i padam wieczorem , a Ty jeszcze musisz dzieciaczków przypilnować

* Krysiu mówi się trudno , oby tylko takie problemy były , a roślinki można przecież dokupić .
Na koniec dnia kochani