Dala-mój piękny ogród cz.2
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
ode mnie też wielkie gratulacje
pozdrawiam nocnie
pozdrawiam nocnie
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Dalu. Ja też gratuluję złotka.
.
.Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Dalu i gratuluję złotka. Pokaż trochę nowych zdjęć wiosennych. U Z pewnością masz co pokazywać.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
x-d-a
Kochane,
już wczoraj próbowałam Wam podziękować za wizytę i gratulacje, ale był jakiś problem na Forum i zjadło mi posta.
Więc raz jeszcze bardzo, bardzo dziękuję Wam za pamięć i gratulacje. To złotko dedykuję Wam - wszystkim moim przyjaciołom, dzięki którym spędziłam na tym Forum tyle miłych chwil i dowiedziałam się tylu ważnych i ciekawych rzeczy.
Cynthio, Geniu, Marcinie, Majeczko, Renatko, Taro, Reniu, Ado, Wiesiu, Urszulko, Alu, Agnieszko, Alinko, Basiu, Jolu i wszystkie moje kochane Forumki -
w podziękowaniu dla Was kwiatki z mojego ogródka

A teraz biegnę do ogródka; wieczorem pokażę więcej zdjęć i zobaczę, co u Was zakwitło.
już wczoraj próbowałam Wam podziękować za wizytę i gratulacje, ale był jakiś problem na Forum i zjadło mi posta.
Więc raz jeszcze bardzo, bardzo dziękuję Wam za pamięć i gratulacje. To złotko dedykuję Wam - wszystkim moim przyjaciołom, dzięki którym spędziłam na tym Forum tyle miłych chwil i dowiedziałam się tylu ważnych i ciekawych rzeczy.
Cynthio, Geniu, Marcinie, Majeczko, Renatko, Taro, Reniu, Ado, Wiesiu, Urszulko, Alu, Agnieszko, Alinko, Basiu, Jolu i wszystkie moje kochane Forumki -
w podziękowaniu dla Was kwiatki z mojego ogródka

A teraz biegnę do ogródka; wieczorem pokażę więcej zdjęć i zobaczę, co u Was zakwitło.