Działka Gigusi- cz.3
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś. Wpadłam się przywitać poświątecznie zajrzeć co u Ciebie nowego. Odezwij się.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani.
Już jestem. Trochę miałam spraw i czas ograniczony(znów papiery do PZU, i takie tam). Ale postaram sie nadrobić, choc mało jakoś to mi sie udaje.
Wszystkim mocno dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. Już powrót do codzienności i super, że pogoda nam dopisuje.
Tak jak pisałam Wam wcześniej u mnie cieplej było dużo szybciej niz w innych rejonach i może te kwiatuchy stąd tak rosną.
Cieszę sie bardzo bo M już na działce był pierwszy raz i naprawdę, aż mu tego brakowało bardzo.
Kilka fotek z dziś

Już jestem. Trochę miałam spraw i czas ograniczony(znów papiery do PZU, i takie tam). Ale postaram sie nadrobić, choc mało jakoś to mi sie udaje.
Wszystkim mocno dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. Już powrót do codzienności i super, że pogoda nam dopisuje.
Tak jak pisałam Wam wcześniej u mnie cieplej było dużo szybciej niz w innych rejonach i może te kwiatuchy stąd tak rosną.
Cieszę sie bardzo bo M już na działce był pierwszy raz i naprawdę, aż mu tego brakowało bardzo.
Kilka fotek z dziś