mariasen pisze:Niektóre nazwy same mi się pamiętają, a niektóre mam zapisane. Nie robię z tym problemu, nie muszę ich znać.
Ale znasz!! I to najbardziej podziwiam. Ćwiczę pamięć , ale stwierdziłam ,że potrzebuję teraz znacznie więcej czasy na nauczenie się nazwy.I skuteczne zapamiętanie.
Pooglądałem sobie z podziwem Twoje kwiaty. Zwłaszcza miłek jest piękny. I lubię takie cudeńka jak stopowiec czy tarczownica. Pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję, że pokazujesz te wszystkie rarytasy.
nie no ale nowości, rarytasy... nic nie znam może to i lepiej... i piękny kolor magnolii... taką chciałam ale widzę że moja w sumie biała tyko troszkę na dole różnowa...ech
Jacku, ja też lubię takie rośliny jak tarczownica czy stopowiec.
Alu, kupiłam zupełnie inną odmianę magnolii, to dla mnie niespodzianka i dopiero muszę poczytać jaka ona będzie jeżeli chodzi o rozmiar.
Magdalenko, ten żółty psiząb ładnie rośnie i szybko zakwita. Mam kilka kępek bo kupowałam kilkakrotnie różowego, a okazywało się, że to żółty. Różowego nie mam ani jednego ale jeszcze się nie poddaję.
MAJKO!!!!!!!!!!!! - jak można od rana pokazywać takie cudowności ???????????
Ta hosta ...załatwiłaś mnie na cały dzień!!!! demon zazdrości mną zawładnął ....eeee idę na balkon.... miłego dnia!
Maryna.