Tara - oaza marzeń cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Taro masz przecudną tę białą magnolię. Taka magnolia to moje marzenie. Czy możesz napisać jak się nazywa?
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu roślinki naprawde mają kaca, ale co my biedne im poradzimy dozujemy im lekarstwo,
Asiumnie się tez podoba ten narcyz, mam jeszcze inne pełne odmiany, tylko dziś to tak wpadłam, od jutra chce nieco sie przyłożyć do fotek,
Cynthia - macie kochany zarząd, a moze masz względy
Zeniu biedne my z tą wodą,
Pszczółko - deszczu nie ma, boli mnie dziś głowa moze zapowiada się deszcz - ale Ty widzisz jesteś grzeczna i dostajesz luksusową wode z nieba,
Bogusiu - moja magnolia nazywa się gwiezdzista ale dokładnie nie wiem, rośnie szybko, nie mam problemu, nie okrywam na zimę, no moze troche korzenie
robie kopczyk.
Dzięki za odwiedziny i zapraszam
Asiumnie się tez podoba ten narcyz, mam jeszcze inne pełne odmiany, tylko dziś to tak wpadłam, od jutra chce nieco sie przyłożyć do fotek,
Cynthia - macie kochany zarząd, a moze masz względy

Zeniu biedne my z tą wodą,
Pszczółko - deszczu nie ma, boli mnie dziś głowa moze zapowiada się deszcz - ale Ty widzisz jesteś grzeczna i dostajesz luksusową wode z nieba,
Bogusiu - moja magnolia nazywa się gwiezdzista ale dokładnie nie wiem, rośnie szybko, nie mam problemu, nie okrywam na zimę, no moze troche korzenie
robie kopczyk.
Dzięki za odwiedziny i zapraszam
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
witam,
co do wody to dzis pani prezes powiedziala, ze nie ma przeszkód aby woda była juz wczesniej, tylko problem jest z kranami bo ludzie na zime pozkręcali, teraz nie przychodzą - pytam a co robi gospodarz? rosliny potrzebuja wody a zreszta woda to podstawa na działce, szkoda gadać.
Pogoda piekna życzę miłego dnia, dzięki za odwiedzinki
co do wody to dzis pani prezes powiedziala, ze nie ma przeszkód aby woda była juz wczesniej, tylko problem jest z kranami bo ludzie na zime pozkręcali, teraz nie przychodzą - pytam a co robi gospodarz? rosliny potrzebuja wody a zreszta woda to podstawa na działce, szkoda gadać.
Pogoda piekna życzę miłego dnia, dzięki za odwiedzinki
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam poświątecznie Taro. Piękna ta Twoja magnolia. Coś czuję, że po różach, hostach i liliach robi się następna mania na magnolie. Ale one są takie piękne.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki