Ogród OLI - na działce budowlanej cz.1
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Olu pstrykanie na spacerze udane, masz racje trudno odmówic gosciny ale bez przesady żoładek tez ma swoje prawa.
Deserek to bym zaliczyła u Ciebie.
Co do magnolii widze ze to SUSAN, też mam zakwita, ona tworzy jesienia paczki to sa na końcach takie "kotki, bazie", sprawdz bo ja nie widze, ale to zdjecie pokazuje tylko korzeń.
Co do magnolii widze ze to SUSAN, też mam zakwita, ona tworzy jesienia paczki to sa na końcach takie "kotki, bazie", sprawdz bo ja nie widze, ale to zdjecie pokazuje tylko korzeń.
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Majko tak mi się wydaje , jest parę takich kwiatowych pąkówmariasen pisze:Bardzo ładny pełny tulipan. Olu, czy Twoja Magnolia ma pąka kwiatowego na samym dole?
Ido miło znowu Ciebie słyszeć
Jadziu przez miesiąc tyle bym nie zjadła co przez te święta.Szkoda , że nie można zrobić zapasów.
Wczoraj byliśmy na przyspieszonym Wojciechu .Gospodarze ubolewali , że nie chcemy jeść.
A mieli pyszności.
Zabrałam i dla Was kochane koleżanki po ciasteczku.

- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taro gdzie Ty widzisz korzeń mojej magnolii ja przecież korzeniami wsadziłam do ziemitara pisze:Olu pstrykanie na spacerze udane, masz racje trudno odmówic gosciny ale bez przesady żoładek tez ma swoje prawa.
Co do magnolii widzę ze to SUSAN, też mam zakwita, ona tworzy jesienia paczki to sa na końcach takie "kotki, bazie", sprawdz bo ja nie widzę, ale to zdjecie pokazuje tylko korzeń.
Zrób zdjęcie jak ta odmiana u Ciebie kwitnie
Cynthio zapraszam na ciasteczko .Po imieninach dostaliśmy na wynos , więc się z Wami dzielę.