Witaj Taro w ten radosny dzień Wielkiej Nocy
Sasanka śliczna, więc jakże by można było jej nie kupić
Nie wiedziałem, że żarnowce są takie wrażliwe. Miałem pierwszy rok, nie okryłem i mi chyba padł, bo nie odbija
Piękna Twoja magnolia - lada moment obsypie się kwiatami
Życzę miłego świętowania
Pieknie dziękuje za życzenia rowniez i za te na pw, to bardzo miłe.
Jacku masz racje magnolia obsypana dzis tylko wpadlam na chwile na działke pstryknęłam ale jutro na pewno zrobie dostojne fotki dostojnej Białej Damie
magnolia tulipanowa SUSAN zobaczyłam tez juz rozkwita, ale nie miałam dzis okazji spokojnie zrobic zdjęcia, a tak naprawde to hiacynty, żonkile, tulipany wzięły sie do kwitnienia na całego.
Taro ale masz królową ogródka śliczną
A jak tam Święta Kilogramów ciałka przybywa czy starasz się ograniczać spożywanie a uskuteczniasz spacerowanie
Nawet rymowanki mi dzisiaj wychodzą :P
Pozdrawiam cieplutko
Taro cudowna magnolia. Kiedy kupowałam moją zapewniano mnie, że to gwieżdzista, a okazał się że to zupełnie inny gatunek . W pierwszym roku po posadzeniu miała jeden kwiat I na tym koniec. Potem, musieliśmy ją przesadzić w inne miejsce i mocno przemarzła. Mam ją od sześciu lat i czekam z wielką niecierpliwością na kwiaty.
Twoja Taro bardzo cieszy moje oczy ;:2
witaj Pszczółko, jutro zrobie dokladniejsze zdjęcia, ale ok.15-20 cm
efektownie wyglada choc przyznam ze poczatkowo nie byłam do niej przekonana.
Lisko - tez uważam, ze na jednoroczna rosline to za droga,
Cyntus - ja mam problem z dieta z głowy, mam tzw.diete przymusową staram sie nie jeśc za wiele, nie mam zreszta łaknienia z jednej strony dobrze ida kochane kilogramy, ale to wynik tylko obecnie mojej choroby.
All - , nie bylo kwiatu ale pan tak zachwalał, ze się skusiłam teraz nie żaluję, kupiłam tez na alledrgo dwie atulipanowe tez nie żałuje - odciecie fioletu kwitna ładnie, ja m oich kwiatków nie rozpieszczam, nie okrywam,
zabezpieczam ale bez przesady.