Ciekawe czy sasanki będą nam się rozsiewać. Powinny, u mojej sąsiadki są kępki młodych obok starszych. Hiacynty i u mnie nieśmiało wychodzą i zaczynają się rozwijać. Co ciekawe ten biedronkowy w domu na parapecie jest hoho za tymi na dworze. A przecież w domu cieplej....
Halinko u Ciebie jak zawsze pięknie i kolorowo a bocian.... uważany za ptaka przynoszącego szczęście, pomyślność w rodzinie i dobry urodzaj to znak....
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Halinko kochana witaj. Jakie Twoje sasanki juz duze moje dopiero ledwie co wylazły-widzisz jak wiosna róznie u wszystkich . Pan bocian jaki dostojny. Halinko smaych radości i pomyslności z okazji ŚWIĄT WIELKANOCNYCH TOBIE I RODZINIE - Gosia z Darkiem
Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem,
niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas
wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy,
życzę Tobie i Twojej rodzinie miłej Wielkanocy
Izabelko mam 3 kolory,ale ale jedne na razie kwitną
Dzisiaj dostałam piwonię białą ,ciekawe czy zakwitnie .Jestem zła ,bo już wiem ,że moje korony nie zakwitną ,nie mam pojęcia dlaczego,pierwszy raz mi to zrobiły ,liliowce od Ciebie ładnie powychodziły .Aha ,czy wychodzi u Ciebie trojsklepka,bo u mnie już pokazuje się.
Aguś to dobrze,że się poprawisz ,moja wyszła trójsklepka,chociaż jej akurat nie spodziewałam się,bo ona ponoć późno wychodzi ,w ogóle bylinki ostatnio dosyć fajnie podrosły
Dzisiaj zakwitła mi Trzykrotka od Iwonki (Coccinelli)