...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marcin ja trochę przez Ciebie się na nią skusiłam
Już jakiś czas się nad tym zastanawiałam bo mam takie miejsce pod świerkami, tam jest do połowy dnia cień a potem słońce.
Zacznę od takiego maluszka ,jak jej będzie u mnie pasiło to dokupię jej towarzystwo ,żeby się dziewczyna nie nudziła
Grzesiu dzięki
A ja w tamtym roku tony tego wywaliłam bo zrastało pół działki...a jak się roślinki pokazały w Obi to kupiłam
Co prawda ten kupiony ma być czarny i mam nadzieję ,że te działkowe będą jakieś kolorowe

Już jakiś czas się nad tym zastanawiałam bo mam takie miejsce pod świerkami, tam jest do połowy dnia cień a potem słońce.
Zacznę od takiego maluszka ,jak jej będzie u mnie pasiło to dokupię jej towarzystwo ,żeby się dziewczyna nie nudziła

Grzesiu dzięki

A ja w tamtym roku tony tego wywaliłam bo zrastało pół działki...a jak się roślinki pokazały w Obi to kupiłam

Co prawda ten kupiony ma być czarny i mam nadzieję ,że te działkowe będą jakieś kolorowe

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Cynthuś witaj wieczorową porą jakoś dzisiaj nawet nie miałam czasu wpaść na forum . Cieszę się ,że Oskarek ma się dobrze a widzisz z tych zmartwień jeszcze Tyś się odcukrzyła . Musisz uważać na siebie to się komuś ładnie mówi ,ale jak przyjdą kłopoty........ Dziękuję za odwiedzinki i życzę Ci pięknych kolorowych snów . Buziaczki dla Oskarka
- Cynthia
Jadziu dziękuję
Moniś chyba poczekam bo to może być coś fajnego
Ale tulipanów też mi wychodzi mnóstwo na trawniku
i nie mam pojęcia jak się ich pozbyć
Po oprysku Mniszkiem niektóre jakoś oklapły ale czy to je skasuje całkiem
Ręcznie ich nie wydłubię bo jest ich za dużo a trawnik wygląda koszmarnie

Zdjęcie nie oddaje tego jak to wygląda w rzeczywistości a to tylko fragment

Moniś chyba poczekam bo to może być coś fajnego

Ale tulipanów też mi wychodzi mnóstwo na trawniku

Po oprysku Mniszkiem niektóre jakoś oklapły ale czy to je skasuje całkiem

Ręcznie ich nie wydłubię bo jest ich za dużo a trawnik wygląda koszmarnie

Zdjęcie nie oddaje tego jak to wygląda w rzeczywistości a to tylko fragment

- Cynthia
Moniś tam szła przez cały trawnik taka chodnikowa alejka a po bokach rosły tulipany i inne rzeczy.Monia68 pisze:Cynthio, to rzeczywiście dziwny pomysł sadzić tulipany na trawniku...![]()
Jak kasowaliśmy stary trawnik to wyrzucałam tony cebulek ale jak widać jeszcze tony zostały

Jak się stanie na wprost trawnika to widać gdzie był chodnik bo tulipany idą prawie w rządku