Witajcie
Bardzo dziękuję za miłe odwiedziny. Ja na razie fotek nie dodam bo idę na zakupy a po drodze cyknę fotki
Podobają mi się te zwierzaki na tym targu, na takie coś mógłbym się nawet skusić
Pomyślałem o tym samym jak je zobaczyłem.
'Wiem że fotki obiecałem ale jeszcze nie zrobiłem takie jakie bym chciał.
Forsycja która mijam dziennie dopiero zaczyna pokazywać kwiaty.
Ale pokaże już lato (fotki z Krakowa, Katowic i WPKiW)
Krzysiu;jeszcze trochę i będziesz mógł robić fotki tegorocznym różom i nie tylko.Chociaż,róża jest zawsze pięknym kwiatem.
Jadziu;rzeczywiście masz zaległości ale widzę ,że i do Ciebie dotarła wiosna,lody puściły,piękna przystań,piękny ten kwiatek na grzejniku,niezły włochacz.
Pozdrawiam Wszystkich.Ryszard
Hecjka, dosłownie minutę temu szukałem czytnik żeby zdjęcia wkleić
jeszcze zanim do pracy pójdę
Jadziu witaj dawno Cię nie było ale jesteś rozgrzeszona bo piękne fotki dodałaś
no i miałaś fantastycznych gości.
Rysiu nawet nie wiesz jak ja to czekam na te fotki. Niech no tylko będzie maj to uderzę w OB
w Zabrzu albo w egzotarium hehehehehehehheeh. Nowe miejsca, nowe roślinki, nowe fotki
A teraz fotki. Pierw zmiany koło Silesii a potem piękna forsycja
Pojawiły się takie dwa duże dźwigi bo budują tam centrum biurowe
Krzysiu;ładnie wygląda Silesia,Forsycję mam na działce ale jeszcze nie rozwiniętą tak jak Twoja na zdjęciu.Byliśmy dzisiaj na działce i zobacz naszego znajomego.Pozdrowienia Ryszard
Witajcie
Jolu dziękuję za piękny kwiatuszek, zaraz znajdę coś dla Ciebie
Rysiu Już jest wrócił ale fantastycznie, uwielbiam go,
no to będziesz znowu słuchał klekot boćków
A teraz ta sama forsycja dzień późnień i fotki z centrum Katowic
Witajcie
Zaglądam teraz przed świętami na momencik aby złożyć Wam Wszystkim życzenia Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!
Witaj Krzysiu napoczątek przepraszam za brak fotek ale nie mam kiedy wybrać się do centrum by je zrobić ,na działce też nie zrobiłam ,a u ciebie takie piękne fotki aha byłam w czechach zaraz zobaczę czy jest tam coś ciekawego a na razie Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej
Życzy... Zosia