Grazka_j mój ogród. cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Grażynko. Szkoda, że nie możesz popracować nadziałce, ale rozumiem - pierwsze to rodzinka. Piękny ciemierniczek, który zakwitł po raz pierwszy. Widać ma sprzyjające warunki, gdyż nie u wszystkich one od razu zakwitają. Miłego dnia życzę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Witajcie. Ja przy porannej kawie na moment wyskoczyłam na forum. Dzieci moje balowały a ja na warcie z wnusią. Malutka zasnęła więc mam chwilę wolną. Jeszcze jutro goście imieninowi i jadę na działkę. Mam nadzieję, że pogoda wytrzyma.
Miłego słonecznego dnia Wam życzę. Przyjemnej pracy na działkach.

danutab cieszę się, że zawitałaś do mnie. Dziękuję. Przyjdę z rewizytą. Trochę obejrzałam u Ciebie ale jeszcze nie wszystko.
Alll fajnie, że wpadłaś. Zapraszam wpadaj częściej na kawę. Wiem, że ogród teraz na pierwszym planie ale wieczorkiem będziemy wolniejsze. Posadziłaś już swoje nowe nabytki?
Jakuch witam Cię serdecznie. Widzę, że już ostro działasz na działce. Miłej pracy Ci życzę.
ada.kj Aduś witam Cię serdecznie. Widziałam, że wzięłaś się za porządki świąteczne. A kiedy ja je zrobię? Nie wiem Miłej pracy w takim razie Ci życzę.

Miłego słonecznego dnia Wam życzę. Przyjemnej pracy na działkach.

danutab cieszę się, że zawitałaś do mnie. Dziękuję. Przyjdę z rewizytą. Trochę obejrzałam u Ciebie ale jeszcze nie wszystko.
Alll fajnie, że wpadłaś. Zapraszam wpadaj częściej na kawę. Wiem, że ogród teraz na pierwszym planie ale wieczorkiem będziemy wolniejsze. Posadziłaś już swoje nowe nabytki?
Jakuch witam Cię serdecznie. Widzę, że już ostro działasz na działce. Miłej pracy Ci życzę.

ada.kj Aduś witam Cię serdecznie. Widziałam, że wzięłaś się za porządki świąteczne. A kiedy ja je zrobię? Nie wiem Miłej pracy w takim razie Ci życzę.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grazka i mój ogród
Wekendowe pozdrowienia Grażynko :P :P :P
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, spóźnione, ale bardzo szczere życzenia imieninowe.

Kwiatuszki wiosenne śliczne, a ciemiernik cudeńko !!! ... jak się będzie rozsiewał, to zapisuję się w kolejce na siewki
Z moich dwóch, zakupionych w tym roku, ciemierników, niestety nic nie będzie
W przyszłości będę kupowała gotowe roślinki, a nie korzonki za 8,90

Kwiatuszki wiosenne śliczne, a ciemiernik cudeńko !!! ... jak się będzie rozsiewał, to zapisuję się w kolejce na siewki

Z moich dwóch, zakupionych w tym roku, ciemierników, niestety nic nie będzie

W przyszłości będę kupowała gotowe roślinki, a nie korzonki za 8,90
Witam serdecznie wieczorkiem. Nareszcie mogę porozmawiac. 
Anna11 Witam Cię gorąco. Dziękuję za komplementy.
Tara dziękuję za życzenia
Romciu dziękuję za pozdrowienia. Ciekawa jestem czy byłaś już na działce?
roslynn to się cieszę, że gatunek zgodnie z zapowiedzią. Ja niechcący trafiłam jedną sztukę róży okrywowej białej, bardzo się ucieszyłam i z tego.
Halinko dziękuję za życzenia. Nie mam doświadczenia z ciemiernikiem, ale rzeczywiście zakwitł pierwszy raz z czego się bardzo cieszę. Halinko jak tylko będą nasiona to na pewno dostaniesz.
Agawa Witam Cię gorąco ....ja też byłam bardzo zajęta. Na działce niestety byłam dopiero jednego dnia. Krokusy przekwitły a wszystkie rośliny budzą się w szalonym tempie.
aleksandra odważna Olu, nie ma sprawy, ja też nadrabiam zaległości bo nie mogłam byc na forum.

Anna11 Witam Cię gorąco. Dziękuję za komplementy.
Tara dziękuję za życzenia

Romciu dziękuję za pozdrowienia. Ciekawa jestem czy byłaś już na działce?
roslynn to się cieszę, że gatunek zgodnie z zapowiedzią. Ja niechcący trafiłam jedną sztukę róży okrywowej białej, bardzo się ucieszyłam i z tego.
Halinko dziękuję za życzenia. Nie mam doświadczenia z ciemiernikiem, ale rzeczywiście zakwitł pierwszy raz z czego się bardzo cieszę. Halinko jak tylko będą nasiona to na pewno dostaniesz.
Agawa Witam Cię gorąco ....ja też byłam bardzo zajęta. Na działce niestety byłam dopiero jednego dnia. Krokusy przekwitły a wszystkie rośliny budzą się w szalonym tempie.
aleksandra odważna Olu, nie ma sprawy, ja też nadrabiam zaległości bo nie mogłam byc na forum.
grazka_j - moje wątki
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Troszkę czasu mnie nie było u Ciebie
Na początek składam Ci spóźnione ale szczere życzonka imieninowe

Piękna wiosna zawitała
Ach jak mi się podobają te krokusiki i ciemiernik 
Mam takie malutkie pytanko
Ostatnio kupiłam róże i wsadziłam je do doniczek
Dzisiaj zaglądam do nich a one mają już małe listki, chociaż nie wszystkie
Czy trochę nie za wcześnie na listki 

Na początek składam Ci spóźnione ale szczere życzonka imieninowe

Piękna wiosna zawitała

Mam takie malutkie pytanko

Andziaxoo7 dziękuję za życzenia i piękną różyczkę. Nie byłam przez ostatnie kilka dni na działce, zrobiło się ciepło to kwiatki kwitną na pewno w pełnej krasie. Wracając do Twojego pytania: Posadź już róże do ogrodu. W domu jest za ciepło, stad tak szybki ich rozwój. Nic im nie będzie. Pozdrawiam cię serdecznie.
grazka_j - moje wątki
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: