Ja też zaszalalam z hostami w tym sezonie ...
pozdrawiam serdecznie.
Maryna.

Macra robione z ręki, bo niestety, nie mam takiego statywu, który dawałby mi swobodę ruchu na wysokości 10 - 40 cm. Poza tym kompresuję fotki, aby miały lżejszą wagę, więc trochę straciły na ostrościAGNESS pisze:Elu cudowne zdjęcia, superniesamowite zbliżenia
coś pięknego nie mogę się napatrzeć.
Rannika nie mam, więc nie widziałam jeszcze jak toto wygląda w realuiga23 pisze:U Ciebie już hosty???To ale masz ciepło. Ja się doczekałam pierwszego rannika.
Nie wiedziałam ,że to takie maleństwo.
Witaj Aniu wiosenniekubanki pisze:Witaj Elu,
fajnie, że już jesteś na dobre. Czytam, że chorowałaś. To współczuję, bo wiem co to znaczy teraz chorować, sama niestety niedomagam już od tygodnia, a przy tej pogodzie nie da się nie pracować w ogrodziePewnie dlatego choroba trzyma mnie tak długo.
Miło mi było obejrzeć piękną wiosnę w Twoim ogrodzie
Ja też mam ten problem, chociaż w lesie mieszkamAgawa pisze:Elu piękne zdjecia nam pokazałaś krokusów, a hosta śliczna, tyle, ze jak na razie u mnie to zbyt mało cienia.
Cześc Aniu, widziałam, że masz ogromne poczucie humoru.....zanna pisze:Cześć artystkoRośliny tylko czekają na słoneczko, żeby wybuchnąć feerią barw... a wtedy my cyk, cyk...uwiecznimy je na wieki ;:106
Edytko, jest mi niezwykle miło, że moje skromne fotki mają wpływ na Twoje przekonania.EdytaB pisze:Jak oglądam te fotki to utwierdzam się w przekonaniu , że flora bije faunę na potęgę - tylko kolorów , kształtów form i przystosowań nie znajdziemy nigdzie indziej.
Pozdrowienia
P.S piękne fotki
Witaj Maryno wiosenniemarpa pisze:Elu -witaj !Trzeba przyznać,ze krokusy to bardzo fotogeniczne rośliny no nie wspominając o hostach...Ale te przed nami a czas krokusów powoli się kończy.
Ja też zaszalalam z hostami w tym sezonie ...
pozdrawiam serdecznie.
Maryna.
Grażynko u mnie też już narcyzy zaczynają kwitnąc, ale fakt, hosty już wyłażą z ziemi w ogrodzie i w doniczkachkogra pisze:Elu widzę, że twoje hosty już pokazują pączki.
U mnie jeszcze nie ma śladu po nich.
Ale niedługo wszystko ruszy pełną parą.
Zaczynają kwitnąć u mnie narcyzy.