Skromna kolekcja początkujacej cz.1

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lut 2009, o 20:29

Post »

muszę lecieć , bo właśnie Piotr zaczął jęczeć , że sam siedzi a ja przed kompem :lol:
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p
Od: 24 sty 2009, o 10:34

Post »

Z tą datą to jeszcze wielka niewiadoma...było już tyle opcji.
Biegnij, biegnij....
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale tu się ślubnie zrobiło :)

My też będziemy - kiedyś - brać tylko cywilny. Jeśli chodzi o kościelny to M nie chce - jakoś obawia się tego kościoła - nie lubi wystąpień publicznych, że tak powiem :) Jeśli chodzi o wesele to mnie zawsze marzyło się wielkie z kupą ludzi, a M z kolej woli przyjęcie w gronie najbliższych. A że jesteśmy ze sobą już 8, 5 roku to doszliśmy do wniosku, że nie ma sensu robić wesela, itp. Ja możebym nalegała ale moi rodzice nieżyją, więc jakoś mi się wydaje, że toby nie było to :(

A jeśli zdecydujemy się już na ten cywilny to też będziemy robić jakieś małe przyjęcie w lokalu. U nas najbliższej rodziny niby sporo, ale przypuszczam, że przyjdzie co najwyżej 50 osób. Ode mnie na pewno wszyscy, ale u M większość rodziny w świecie i niebardzo kontakt utrzymują.

Odnośnie tych krótkich przyjęć dla rodziny to u moich sąsiadów miałbyć tylko obiad, kawka i do domu, a balowali tydzień hi hi
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2007, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kobiety, a co ja mam powiedzieć, jak najbliższa rodzina z obu stron wychodzi jakieś 200 osób? :lol: Kiedyś tak policzyliśmy i stwierdziliśmy,że na razie odkładamy ten temat... :lol: :lol:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15

Post »

myszorek pisze:Kobiety, a co ja mam powiedzieć, jak najbliższa rodzina z obu stron wychodzi jakieś 200 osób? :lol: Kiedyś tak policzyliśmy i stwierdziliśmy,że na razie odkładamy ten temat... :lol: :lol:
Nie robić w ogóle albo tylko dla świadków i rodziców :D
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Toć dla tego odwlekamy tę sprawę, ale coraz gorzej idzie :lol: Jak dla mnie ślub i wesele nie jest złe :wink: Jeśli zrobimy tylko dla świadków i rodziców, to sami będziemy się z tym źle czuć.Tylko przeraża nas ta ilość ludzi :shock:
Pozdrawiam, Ola
balbinka1772
200p
200p
Od: 29 lis 2008, o 18:59

Post »

Karolinko,gratuluję męskiej decyzji o ślubie.My z Darkiem mieszkamy prawie trzy lata,do tego dwoje dzieci Darka,pies i kot.Teraz Darek buduje mi szklarnię.Zastanawiam się, czy to z troski o mnie czy o siebie(może to będzie karcer dla mnie na zimę :lol: ).
Ania

Moje zieloniutkie i nie tylko
Poszukuję szczepek fikusów.
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Olu tyle osób to już pożądne wesele :) Z jednej strony fajnie tylu gości, ale od strony finansowej... trochę słabo :roll:

A tak na marginesie skoro mówisz, że masz tak liczną rodzinę na miejscu to rozumiem, że macie własną rodzinną miejscowość Obrazek
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Monia, problem w tym,że porozrzucani są :lol: Kielce, Gdańsk,Warszawa, Wrocław i okoliczne miejscowości :wink: Ale za to na urlop mamy spory wybór ofert :lol: :lol:
Pozdrawiam, Ola
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu szklarnia , na pewno na roślinki, a w razie czego to my Cię przygarniemy na zimę :lol: ( Chyba , że Piotr mnie wygna to poproszę o kącik w szklarni :lol: ) Dziewczyny ja bym padła ze stresu na takim wielkim weselu tym bardziej, że mam trochę problemów ze zdrowiem i długie uroczystości z dużą ilością osób to nie dla mnie, bo muszę wtedy sobie robić przerwy na " ochłonięcie' :( A poza tym nie ukrywam, że koszty są ogromne , nas takie małe przyjęcie pociągnęło po kieszeni , a co dopiero wesele. Za każdy świstek w urzędzie trzeba płacić, w Kościele też plus organista, a gdzie sala , ubrać się, zdjęcia, auto. Tak jak się zacznie to wtedy widać ile tego jest nawet jak się robi wersję oszczędną.
Karolina
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A liczna rodzina -to od strony Piotra są takie ogrooomne rodziny :lol: Oj dzieci to tam każdy ma po kilkoro :D A tak w ogóle to ja mam plan, że w niedzielę rano siadam na kompa i już do Was piszę- bo jesteście moją " Zieloną Rodziną" :D
Dziewczyny nie zdecydowane, wiosna idzie czas na zmiany :D
Karolina
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zmiana tematu na właściwy, czyli kwiatkowy :D
Paulo oto efekty słuchania się Twoich porad :D Bardzo dziękuję za pomoc. Przestawiłam hojkę tak jak radziłaś i w końcu się ruszyła :D Wypuściła listka i już kolejny w drodze- dziękuję ;:100 ;:180 Wstawiam też fotkę kalanchoe tego , o którym też mi pisałaś a ja jakiś czas temu pokazywałam Ci fotkę z pierwszymi kwiatkami:-) Teraz jest ich więcej i za każdym razem jak na nie patrzę myślę o Tobie :oops:
Obrazek Obrazek
Karolina
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Pięknie kwitnie kalanchoe :lol:
Gratulacje dla hoj ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p
Od: 24 sty 2009, o 10:34

Post »

Kurcze Karolko - super :!: :!:
Ślicznie wygląda Kalanchoe, moje też ciągle kwitnie :D Nie obcinaj kwiatostanów jeśli powoli zaczną usychać kwiatki...na wierzchołkach zaczną pojawiać się, po jakimś czasie, nowe pąki.
Cieszę się, że Hojka ruszyła :D Teraz zobaczysz, że będzie puszczała listek za listkiem. Ja próbowałam, ale jakoś nie mogłam się doliczyć ile jest tych młodziutkich listków u mojej. W każdym bądź razie są dużo większe...
Pozdrawiam, Paula
marzena 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2008, o 06:39

Post »

Kalanchoe piękne :lol: a moje czerwone nie chce kwitnąć.Nie pomogło cieniowanie.Chyba je zetnę i porobię młode sadzonki ,może jest za stare. :roll:
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”