taką białą sukienkę z długimi rękawami...............
............co się je wiąże do tyłu!!!!!!

ale ja się nie dam tak łatwo!!!

Aniu powiem ci w tajemnicy że obawiam się ze mój mnie dzisiaj zbeszta:( naprawdę cała aż drżęAnia Kropelka pisze:Moj mi ostatnio powiedziął, że kupi mi nową kreację..........
tiaaaa, poczyniłam już nawet pewne przygotowania, łopata czeka............EdytaB pisze:Kropelko okop sięAnia Kropelka pisze:Moj mi ostatnio powiedziął, że kupi mi nową kreację..........
ale ja się nie dam tak łatwo!!!![]()
Dobrze, ze ja nie mam nieopodal szkółki bo codziennie chyba bym tam była,\ co prawda po drodze mam 2 sklepy i market ale jak już siedzę w samochodzie to nie chce mi się wyłazić a potem wbijac się ponownie w korki.iwonaxp pisze:Witajcie kochani i jeszcze raz dziękuję za gratulacje - każdemu i z osobna
Byłam dzisiaj w szkółce nieopodal mojej pracy i oczywiście nie wyszłam z pustymi rękoma . Kupiłam róże pnące różowe pełne 4 szt, herbaciane pnące 4 szt , budleję davida, żylistek mieszany -straw berry, przywrotnik ostroklapowy 4 szt i rozchodniki do hmm... może kolekcji
to tyle
miłego popołudnia !! ja raczej spędze je w ogrodzie
Iwonko ja Cię często odwiedzam tylko nie gadamiwonaxp pisze:Witaj Cynthia i miło ze mnie odwiedzasz a fotki postaram się dołączyć jak tylko uda mi się porobić .A jak nie będę miała czasu to córkę poproszę to zrobi )Cynthia pisze:Tak, tak Iwonko - zdjęcia zakupów pokaż nam koniecznie![]()
![]()
PS. jakie jest twoje imię ? Nie doszukałam sięa może przegapiłam ?
Och, to się nie przyznawaj do przestępstwa, tylko szybciutko, chyłkie do ogrodu i wsadzaj, może się nie zorientuje....a na pewno nie tak szybko..... a potem to już się nie będzi emógł złościć, bo to fakcie....iwonaxp pisze:Aniu powiem ci w tajemnicy że obawiam się ze mój mnie dzisiaj zbeszta:( naprawdę cała aż drżęAnia Kropelka pisze:Moj mi ostatnio powiedziął, że kupi mi nową kreację..........
Ale co tam mam roślinki które mi się podobająhahaha
Witaj pelagio .pelagia72 pisze:Witaj Iwonko!!! Dołączam się do gratulacji z okazji sreberka!
Podoba mi się u Ciebie, zazdroszczę areału - miejsca do realizacji pomysłów. Fajnie wyglądają wierzby formowane (muszę swoje też mocniej przycinać). masz elegancko w domu, piękne krzesła, ciekawe roślinki. Niezła bateria nowych okazów do ogrodu ! Widziałam zdjęcie Twoich pociech, czy dobrze widzę,że masz 3 -kę ? No to masz co robić, jeszcze praca!
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów na polu ogrodowym. ;:66 ;:53