Cynthio,
no i w końcu mamy tę długo wyczekiwaną wiosnę
U mnie w ogródku kwiatki kwitną na wyścigi i zdjęcia zrobione rano, po południu już są nieaktualne...
Pięknie obsypała się kwieciem forsycja, kwitną narcyzy, pierwsze tulipki i hiacynty.
Ogólnie dominuje kolor żółty - jest pięknie!
Dalu ja jutro jadę na działkę i mam nadzieję ,że też pstryknę jakieś wiosenne fotki
U mnie jest mało wiosennych kwiatków - dopiero zacznie się jak zakwitną narcyzy i tulipany a te będą kwitły dużo później niż Twoje
Na jesień będę szaleć z krokusowymi zakupami
Ja nie z pożegnaniem a przywitaniem. Dopiero dotarłam do Ciebie Cyntiuś. Ale dziś był pracowity dzień. Liczę, że jutro również pojadę na działkę, bo jeszcze trochę pracy zostało. Może uda mi się to zdążyć zrobić, bo później to trzeba coś na świeta przygotować. Miłego wieczorku życzę.
Aduś ja i w domu i na działce raczej jestem obrobiona
Tylko siedzę teraz i czekam na święta a na działce siedzę i słucham jak trawa rośnie
Dopiero będę miała co robić jak M postawi kompostownik
O matko -kiedy to będzie to ja naprawdę nie wiem
Cynthio, Ty czekasz na kompostownik a ja na posprzątanie altany.Mój M postanowił zrobić wnukom piaskownicę z tarasem nad piaskownicą i zawalił mi swoimi narzędziami farbami i wszystkim co tylko mógł tam włożyć.
Witaj Cynthio! Nic się nie martw, że później zaczną u Ciebie kwitnąć rośliny. Za to dłużej się nimi będziesz cieszyć Ja też muszę kupic jakieś krokusy, bo jak się tak napatrzyłem u innych, to i mi się ich zachciało. Póki co cieszę się z pierwszych narcyzów i innych wczesnowiosennych .