Moja familokowa oaza spokoju cz.1
Jadzi = dzięki za komplement. Co do korzenia to tak naprawdę nie mam jeszcze pomysłu, na razie jest taka prowizorka. Co do tulipanów to sama byłam zaskoczona, ale to są tulipany botaniczne, a one zawsze kwitną najwcześniej. Co do porządków świątecznych - sprzątam tylko "ryneczek" ponieważ miesiąc temu odnawiałam mieszkanie, dlatego mam trochę spokoju.
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadłam Jadziu wieczorkiem przywitac się i życzyć miłego wieczoru. A propos spotkania - było barzo sympatycznie. Ludzie na forum są fajni i w realu też.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu, to o co pytasz wygląda na hebe.
Poszukaj tutaj: http://davesgarden.com/guides/pf/b/Scro ... cultivar/0
Poszukaj tutaj: http://davesgarden.com/guides/pf/b/Scro ... cultivar/0
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu
Jakie ładne fotki szkoda tylko że tak mało , chętnie obejrzałabym więcej twojego ogrodu. Napisz też jak postępują dalsze prace i jakie masz nowe pomusły
Tulipany już niebawem ci zakwitną u mnie jeszcze są mocno zwinięte, natomiast zaczynają się ładnie pokazywać hiacynty .
Więc czekam na relacje i miłej i słonecznej niedzieli życzę ;:2
Jakie ładne fotki szkoda tylko że tak mało , chętnie obejrzałabym więcej twojego ogrodu. Napisz też jak postępują dalsze prace i jakie masz nowe pomusły

Więc czekam na relacje i miłej i słonecznej niedzieli życzę ;:2
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Iwonko miło mi znów gościć Cię w moich nędznych progach . U mnie też już są pąki na hiacyntach oraz tulipanach . Muszę poćwiczyć robienie zdjęć i ich wstawianie . Wiecznie zapominam kliknąć NORMALNY ROZMIAR i wychodzą miniaturki a te się inaczej ogląda . Wysiałam wczoraj fasolkę karłową i buraczki dzisiaj na pewno też pójdę sobie posiedzieć do ogródka ,bo zapowiada się fajna pogoda
- JAKUCH
Pozdrawiam Cię Sabinko i cieszę się ,że do mnie wpadłaś. Tulipanów mam mnóstwo to nie jest nawet część . Te na zdjęciu to okazy ,które wsadziłam na jesień . Jeszcze u mnie nie kwitły więc sama jestem ciekawa czy kwiaty będą takie jak na etykietach . Już nie mogę się doczekać ich kwiatów . Życzę miłego niedzielnego wypoczynku ,bo u mnie zaczyna się chmurzyć więc chyba wieczorem będzie padać .
- JAKUCH
Cynthuś dziękuję za odwiedzinki Tobie również życzę miłego leniuszkowania .
Witaj Alu miło mi ,że wpadłaś do mnie . Niestety taka jest mentalność ludzka . Ogródek ,żeby był odpowiednio utrzymany to trzeba włożyć dużo pracy i serca . Mnie już boli glowa jak będzie wyglądał mójogródek jak mnie przez 2,5 tygodnia nie będzie . Najlepiej to bym nigdzie nie wyjeżdżała . Slodkich snów Alu
Witaj Alu miło mi ,że wpadłaś do mnie . Niestety taka jest mentalność ludzka . Ogródek ,żeby był odpowiednio utrzymany to trzeba włożyć dużo pracy i serca . Mnie już boli glowa jak będzie wyglądał mójogródek jak mnie przez 2,5 tygodnia nie będzie . Najlepiej to bym nigdzie nie wyjeżdżała . Slodkich snów Alu