Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziękuję za odwiedziny. :D TADEUSZ -korona cesarska jest bardzo chimeryczna ,ale jak już zacznie kwitnąć to co roku.Jeżeli nie kwitnie ,to nalezy przesadzić ją w inne miejsce .Moja rosła w ogrodzie mojej teściowej przez pare lat i ani razu nie kwitła ,posadziłam ja w swoim i tego samego roku zakwitła.Teraz nie ruszam jej wcale -niech sobie rośnie ,chociaż jej ciasno. :D IZO -jak coś ,zapraszam do siebie na wędzonkę. :D JADZIU spotkanie musi być ,w maju chyba. :D CYNTHIO sezon sie zaczyna i pracy będzie coraz więcej.Moniko cieszę się ,że wpadłaś,dawno nie gadałyśmy .DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI cieszę się ,że mnie odwiedzacie ,mimo ,że ostatnio was zaniedbuję. ;:12 ;:162
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iduś bardzo ,bardzo Ci dziękuję ;:196 ;:196
Trochę martwię się czy te roślinki zdążą dojść przed Świętami :? :?
Myślisz ,że w razie czego wytrzymają do wtorku :?: :?:
A może lepiej (jeżeli to oczywiście nie jest kłopot) gdybyś je wysłała po świętach :oops: :?: :oops: :?:
Tak mi głupio ,że marudzę ale bardzo bym nie chciała ,żeby coś im się stało :!:

Ida zerknij na PW
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Ido aparat fotograficzny to Ci się nie zagrzał , czy ta piękna cesarska korona nie ma niczego do towarzystwa?
ida74
---

Post »

Dziewczyny dziękuję ,za odwiedziny i postaram się wkleić zdjęcia mojej wiosny
Obrazek
Obrazek Niedługo rozkwitną żonkile,maja duże pąki .Muszę pokombinować ,jak wklejać zdjęcia ,bo przez fotosik nic nie idzie.Ktoś tam mówił,że za duża rozdzielczość :?
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Ida ,przed wrzuceniem zdjęć na forum musisz je zmniejszyć.
Tu masz bardzo prosty sposób na ich przerobienie:
http://www.jak-zmniejszyc-fotke.pl/
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Witaj Iduś :) przeczytałam że wysyłasz niedługo malinki i truskawki do mnie :) dziękuję bardzo, mam nadzieję, że przed świętami dojdą... pozdrawiam gorąco :) i miłej pracy na działce :wink:
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Iduś Ja już nic nie rozumiem :roll: , toż my mamy do siebie takie maleńkie wow , a u Ciebie wszystko ponad normę :lol: tulipany i żonkile nie wspominając o koronie . Ja jesienią wsadziłam 3 cebule korony , teraz z każdej wychodzą po dwa pędy ciekawa jestem czy mnie zaszczycą swoim kwieciem , skoro piszesz że one takie chimeryczne .
Życzę Tobie przede wszystkim dużo zdrówka , dalej pogódki i spokoju w nadchodzącym tygodniu .
Nie forsuj się ;:78
ida74
---

Post »

Dziewczyni witam Was we wtorek.Szybciutko odpiszę ,bo w pracy jestem .Ostatnio w ogóle nie mam czasu na wchodzenie na forum i wiem ,że was zaniedbuję .Mam nadzieję,że jak nadrobię z pracami w domu i ogrodzie to pogaduchy potrwają dłużej. :D Wieczorkiem postaram się być,a na razie nara. :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”