Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moi Kochani Witam Was Gorąco
Grzesiu cieszę się że spotkanie się udało, mam nadzieję że kiedyś i mi będzie dane być na takim spotkaniu. Ciekawa jestem co kupiliście w OBI bo też chyba tam mieliście być?
Piterku cieszę się że Ci się podoba Puszkinia i powiem Ci szczerze że gdyby nie Wy nie wiedziałabym że ją mam
Grzesiu ale Ty jesteś biedaczku zalatany
koniecznie musisz poszukać sobie kogoś do pomocy
Madziu nie tylko ja ale i Ty też piękne zakupy zrobiłaś
Nie pamiętam dokładnie kiedy siałam, musiałabym cofnąć się z moim wątkiem ale nie mam na tom czasu
Wydaje mi się że około 10 dni temu kwiaty a nowalijki kilka dni wcześniej
Asiu już kiedyś Ci mówiłam i się powtórzę jesteś super znawcą roślinek
Jadziu u Ciebie to już jest mnóstwo kwiecia
A wiesz że dziś zauważyłam że w tunelu powschodziła Twoja malwa
Bernadetko dziękuję Ci bardzo że odwiedziłaś moją wiosenkę
U mnie jest nie co cieplejszy klimat i wszystko szybciej kwitnie. Dziś nie robiłam fotek ale zauważyłam że nowy kwiat zakwitł, żonkil lub cosik podobnego
Alu my kiedyś zrobimy sobie zjazd
jestem gotowa nawet wesprzeć finansowo osoby z którymi chciałabym bardzo się zobaczyć
Tess witaj Kochaniutka, mam nadzieję że ze zdrówkiem już lepiej bo zabrałaś się za prace ogrodowe
Mam nadzieję że wkleiłaś fotkę, przyjdę zobaczyć Twojego Leonarda
Elunia dzisiaj jak weszłam do namiotu to taka tam parówa panowała że nawet nie było czym oddychać, ale po chwili było już ok
Elu wzeszła rzodkiewka, sałata, koper i zaczyna wychodzić pietruszka naciowa.
Kwiaty zaczynają taż już wschodzić i bardzo się cieszę bo patyczki które dostałam od Kochanych forumowiczów, zaczynają puszczać listki, mam nadzieję że większość się przymnie
Kobea na szczęście rośnie i porządnie zabarykadowana przed kotem hi hi
Grzesiu cieszę się że spotkanie się udało, mam nadzieję że kiedyś i mi będzie dane być na takim spotkaniu. Ciekawa jestem co kupiliście w OBI bo też chyba tam mieliście być?
Piterku cieszę się że Ci się podoba Puszkinia i powiem Ci szczerze że gdyby nie Wy nie wiedziałabym że ją mam

Grzesiu ale Ty jesteś biedaczku zalatany

Madziu nie tylko ja ale i Ty też piękne zakupy zrobiłaś

Nie pamiętam dokładnie kiedy siałam, musiałabym cofnąć się z moim wątkiem ale nie mam na tom czasu

Asiu już kiedyś Ci mówiłam i się powtórzę jesteś super znawcą roślinek

Jadziu u Ciebie to już jest mnóstwo kwiecia

A wiesz że dziś zauważyłam że w tunelu powschodziła Twoja malwa

Bernadetko dziękuję Ci bardzo że odwiedziłaś moją wiosenkę

U mnie jest nie co cieplejszy klimat i wszystko szybciej kwitnie. Dziś nie robiłam fotek ale zauważyłam że nowy kwiat zakwitł, żonkil lub cosik podobnego

Alu my kiedyś zrobimy sobie zjazd

Tess witaj Kochaniutka, mam nadzieję że ze zdrówkiem już lepiej bo zabrałaś się za prace ogrodowe

Mam nadzieję że wkleiłaś fotkę, przyjdę zobaczyć Twojego Leonarda

Elunia dzisiaj jak weszłam do namiotu to taka tam parówa panowała że nawet nie było czym oddychać, ale po chwili było już ok

Elu wzeszła rzodkiewka, sałata, koper i zaczyna wychodzić pietruszka naciowa.
Kwiaty zaczynają taż już wschodzić i bardzo się cieszę bo patyczki które dostałam od Kochanych forumowiczów, zaczynają puszczać listki, mam nadzieję że większość się przymnie

Kobea na szczęście rośnie i porządnie zabarykadowana przed kotem hi hi

- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joluś, wpadłam życzyć Ci miłej niedzieli.
Byłam dzisiaj na działeczce, popracowałam sporo, aż ręce bolały, a lewa ręka (nie wiem dlaczego właśnie lewa) spuchła mi
Słońce grzało okrutnie.
Przygotowałam warzywniak pod siew, tz. przekopałam widłami, hihihi
a potem wyzbierałam gałązki świerkowe, którymi były przykryte roślinki na zimę.
W przyszłym tygodniu - wysiew
Byłam dzisiaj na działeczce, popracowałam sporo, aż ręce bolały, a lewa ręka (nie wiem dlaczego właśnie lewa) spuchła mi

Słońce grzało okrutnie.
Przygotowałam warzywniak pod siew, tz. przekopałam widłami, hihihi

W przyszłym tygodniu - wysiew

- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Lisko osiem clematisów
ja mam tylko dwa
Halinko cieszę się że już przygotowałaś sobie ziemię pod siew a jednocześnie przykro mi że spuchła Ci ręka
to z pewnością od wysiłku.
Halinko ja mam tak co roku, zimą spokój a przez całe lato aż do jesieni ból rąk i nie ma spania w nocy
Grzesiu cieszę się bardzo a wiesz dobrze że ja mieszkam od Ciebie rzut beretem hi hi przekonasz się............
Lamio moje tulipany same w pąkach i też mam pewną niespodziankę ale to za chwilę
Witaj Tajgusiu ja też lubię wiosnę kwitnącą bo ona zapowiada że niedługo będzie nasze kochane lato
Dziś idę do ogrodu a tu taka niespodzianka pierwsze tulipany

Halinko cieszę się że już przygotowałaś sobie ziemię pod siew a jednocześnie przykro mi że spuchła Ci ręka

Halinko ja mam tak co roku, zimą spokój a przez całe lato aż do jesieni ból rąk i nie ma spania w nocy

Grzesiu cieszę się bardzo a wiesz dobrze że ja mieszkam od Ciebie rzut beretem hi hi przekonasz się............

Lamio moje tulipany same w pąkach i też mam pewną niespodziankę ale to za chwilę

Witaj Tajgusiu ja też lubię wiosnę kwitnącą bo ona zapowiada że niedługo będzie nasze kochane lato

Dziś idę do ogrodu a tu taka niespodzianka pierwsze tulipany

- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57