...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Cynthio,wpadłam się przywitać i życzyć miłego odpoczynku po pracy w ogrodzie.
Ja dzisiaj też pracowałam w ogrodzie, i też miałam chwile lenistwa jak usiadłam przy kawce to już się nie chciało nic robić. Ale i tak zrobiłam co zaplanowałam na dzisiejszy dzień.
Ja dzisiaj też pracowałam w ogrodzie, i też miałam chwile lenistwa jak usiadłam przy kawce to już się nie chciało nic robić. Ale i tak zrobiłam co zaplanowałam na dzisiejszy dzień.
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
Witaj Cynthio. Widzę, że i Ciebie dzisiaj ogarnęło błogie lenistwo. T słońce było bardzo rozbrajające. Piszesz, że magnolii nie będziesz ruszać, bo nie lubi cięcia. Masz rację, ale nie do końca. Moja magnolia też była krzewem, ale posadzona na rabacie iglakowej bardzo się rozrosła i zasłoniła widok roślin płożących. Z duszą na ramieniu zaczęłam ją formować na drzewko i udało się. Drzewko się rozrasta i pięknie kwitnie.
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lilu u mnie duzo pracy nie ma .... 4 rabaty i trawnik
Dlatego zawsze mogę poleniuchować bo i tak najpilniejsze prace mam już za sobą
Grażynko dobrze wiedzieć
Ale na razie to malusi krzaczek i nawet nie miałabym sumienia go ciachać
Zresztą forma krzaczasta bardziej mi odpowiada bo odgrodzi werandę od sąsiadów i będziemy mieć więcej prywatności
Marcin bardzo mi przykro z powodu pogrzebu.
Widzę ,że miałeś pracowity dzień i to dzisiaj pod okiem fachowca
Fajnie ,że zrobiłes wszystko co zaplanowałeś,wtedy człowiek idzie spać ze spokojną głową

Dlatego zawsze mogę poleniuchować bo i tak najpilniejsze prace mam już za sobą

Grażynko dobrze wiedzieć

Marcin bardzo mi przykro z powodu pogrzebu.
Widzę ,że miałeś pracowity dzień i to dzisiaj pod okiem fachowca

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witam wieczorkiem Cyntio. Po spotkaniu, które było bardzo sympatyczne i udane wróciłam do domciu i tez mnie leń ogarnął. Co prawda posprzątałam trochę na tarasie, przesadziłam hortensje malutkie, które kupiłam, ale sa tak małe, że ich jeszcze boję się wysadzać do ogródka. Nie wiem czy one nadadzą się do wysadzenia w tym roku, gdyż są to sadzonki jednoroczne. Ale chyba jednak latem będę musiała przesadzić bo co ja z nimi zrobię w bloku. A wczoraj również pod wpływek słoneczka leń mnie ogarnął i równiez siedziałam i nic nie robiłam. Miłego wieczorku.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Cynthio, ja dzisiaj miałem pracowity dzień. Rano wstałem , szybki prysznic, sniadanie, oczywiście kawka i forum. Później pojechałem na rybek i co nieco kupiłem (szczegóły u mnie w wątku
). Później pojechałem na pogrzeb, umarła mama mojej koleżanki z pracy. Jak wróciłem z pogrzebu to dopiero się zaczęło. Musiałem posadzić to co kupiłem. Jak tylko skończyłem to robić to przyjechałem facet do krzewów i musiałem mu cały czs pomagać. W między czasie robiłem jeszcze trochę swojej roboty w ogrodzie.

- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Aduś jak zapewnisz dobre warunki swoim malutkim hortensjom to myślę ,że w ogrodzie nie powinny ucierpieć. W przeciwieństwie do zimowania ich w mieszkaniu ,gdzie powietrze jest suche i mogą się zwyczajnie zmarnować .
Marcin faktycznie miałeś zalatany dzień
W porównaniu z Twoim mój dzionek płynął bardzo spokojnie i leniwie - ale nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia
Czasem lubię tak posiedzieć i pogapić się w jedno miejsce...
Lecę do Ciebie pooglądać zakupki
Marcin faktycznie miałeś zalatany dzień

W porównaniu z Twoim mój dzionek płynął bardzo spokojnie i leniwie - ale nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia

Lecę do Ciebie pooglądać zakupki

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cynthio witam w niedzielę
Trochę luzu mi sie zrobiło po bardzo pracowitym tygodniu ,więc latam po forum ,by nadrobić zaległości.Jutro wysyłam Ci serduszka ,bo wczesniej nawet nie miałam czasu ,żeby o kimkolwiek pomyśleć
Wsadze coś tam jeszcze ,bo gupio wysyłać puste pudełko.Buziaki i miłej niedzieli. 

Cynthio,
pozdrawiam Cię wiosennie z mojego - całkiem już zielonego ogrodu. Wegetacja ruszyła z kopyta, kwitną hiacynty, narcyzy, forsycja...
Zazdroszczę Ci przyjaciela-lenia, bo ja dw ostatnie dni miałam dość fatygujące, mimo że nie pracowałam w ogrodzie.
Wczoraj- Wrocław i spotkanie forumowiczów w O.B., dzisiaj rodzinny obiad i spore zamieszanie w domu...
Ale już po wszystkim, jutro planuję rozkoszować się wiosną w ogrodzie (no, może troszeczkę powalczę z chwaściorami).
pozdrawiam Cię wiosennie z mojego - całkiem już zielonego ogrodu. Wegetacja ruszyła z kopyta, kwitną hiacynty, narcyzy, forsycja...
Zazdroszczę Ci przyjaciela-lenia, bo ja dw ostatnie dni miałam dość fatygujące, mimo że nie pracowałam w ogrodzie.
Wczoraj- Wrocław i spotkanie forumowiczów w O.B., dzisiaj rodzinny obiad i spore zamieszanie w domu...
Ale już po wszystkim, jutro planuję rozkoszować się wiosną w ogrodzie (no, może troszeczkę powalczę z chwaściorami).