Witaj Danusiu. Przeczytałam o Twoim surwiwalu, który stosujesz roślinkom , bardzo dobra metoda, też spróbuję ją wykorzystać. Natomiast drzewko kwitnące w domu dla mnie bomba. Może wcale nie trzeba ogrodu. Wystarczy doniczki w domu i będziemy zbierać owoce.
Danusiu, nie chciałam Ci sprawić przykrości. Ja też nie warczę ani na ludzi ani na roślinki. Chciałam pożartować ale
jakoś niezręcznie, wybacz jeśli Cię uraziłam. Ten Twój pomysł z miejscem na roślinki co nie chcą rosnąć jest świetny.
Też go zastosuję. A drzewko ślicznie Ci zakwitło w domu. U mnie zakwitł wprowadzony do domu na zimę agapant
i zawiązał owoce. Zawsze jakaś muszka się znajdzie nawet w domu by zapylić. Fakt że na dworze byłoby lepiej.
życzę ci szybkiej wiosenki.
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Ale piękne te irysy.
Ostatnio kupiłem numer specjalny jednej z gazet gdzie jest wzmianka o nich
i się tak zastanawiałem czy Ktoś je ma na forum i je pokarzę. A tu taka niespodzianka.
Bardzo atrakcyjne, powinny być częściej sadzone
Danusiu pięknie wygląda ta Twoja rabatka . Kamienie dodają pomimo wszystko uroku . Piękny ten błękitny irysik widziałam już takiego u KARI- . Ja też mam jeden taki mały irysek . Dziękuję za odwiedzinki i życzę Ci słonecznego dnia
Danusiu, ja tak cichutko podziwiam Twoj ogrodek, drzewka kwitnące w domu, no i te kamienie, to jest uzupełnienie super!
Narobiłas zakupów, że głowa mała, dopiero bedzie zachwyt jak to wszystko zakwitnie, życzę Ci wspaniałego widoku i zapachu kwiatów z całego serca.
Danusiu patrzę co zrobiłaś i zachwycam się. Bardzo cielawe konpozycje. Jestem trochę zdziwiona, bo wszyscy pytają o białą krzewuszkę. Kiedy kupowałam krzewuszki na giełdzie kwiatowej bardzo mało o nich wiedziałam. Pytałam tylko jakiego koloru mają kwiatki i wszystkie kupiłam.