...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ja bym wysadziła, zreszta pamietam siałam poziomki wprost do gruntu i tez były ładne, moze pozno ale były.
Te parapety to sa juz zmęczone, u mnie tez na świeta zamierzam wynieść pomidory do folii, tylko do tej folii jeszcze nie ma jak wejść zalożone też ros.inami.
Jak moge poradzic bo jeszcze nie masz pisałaś kwitnacych kwiatków, to na pewno posadz krokusy, żonkile, a jako pierwsze to pierwiosnki i śnieżyczki czyli przebiśniegi - zerknij u mnie jezeli cos wybierzesz mówisz i masz. Ja tak naprawde dopiero drugi rok mam te kwiaty, a jeszcze mam taka odmiane tulipanów co juz kwitna małe czerwone ale ile radości.
Te parapety to sa juz zmęczone, u mnie tez na świeta zamierzam wynieść pomidory do folii, tylko do tej folii jeszcze nie ma jak wejść zalożone też ros.inami.
Jak moge poradzic bo jeszcze nie masz pisałaś kwitnacych kwiatków, to na pewno posadz krokusy, żonkile, a jako pierwsze to pierwiosnki i śnieżyczki czyli przebiśniegi - zerknij u mnie jezeli cos wybierzesz mówisz i masz. Ja tak naprawde dopiero drugi rok mam te kwiaty, a jeszcze mam taka odmiane tulipanów co juz kwitna małe czerwone ale ile radości.
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taruś mam dużo tulipanów ,żonkili i narcyzy tylko na jesień muszę dokupić te bardzo wczesne- właśnie tak jak napisałaś-przebiśniegi,krokusy i inne
Taro sama napisałaś ,że Twoje masz dopiero drugi rok-daj im czas żeby się fajnie rozrosły a ja poczekam do jesieni i dam czadu w ogrodniczych
Przed zimą będzie mi to bardzo potrzebne
Taruś dziękuję Ci za dobre serduszko

Taro sama napisałaś ,że Twoje masz dopiero drugi rok-daj im czas żeby się fajnie rozrosły a ja poczekam do jesieni i dam czadu w ogrodniczych

Przed zimą będzie mi to bardzo potrzebne

Taruś dziękuję Ci za dobre serduszko

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- Cynthia
Kochana moja Tara
Jeżeli te pierwiosnki i przebiśniegi to naprawdę nadwyżki to ja bardzo chętnie poproszę
:P :P
Taro proszę całe lato wertować mój ogródek i wybierać co dusza zapragnie (tylko u mnie to jeszcze wybór nie za duży bo to pierwszy rok ozdabiania działki
)
Ale jak tylko coś Ci w oko wpadnie to pisz co mam kopać

Jeżeli te pierwiosnki i przebiśniegi to naprawdę nadwyżki to ja bardzo chętnie poproszę

Taro proszę całe lato wertować mój ogródek i wybierać co dusza zapragnie (tylko u mnie to jeszcze wybór nie za duży bo to pierwszy rok ozdabiania działki

Ale jak tylko coś Ci w oko wpadnie to pisz co mam kopać

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Cynthio w ten słoneczny dzień
Pewnie dziś ruszyłaś na działkę
Twoje prace są imponujące
Bardzo piękna magnolia. Czy ona będzie tak zawsze wcześnie kwitła, czy jest trochę podpędzona w sklepie? Nie powinnaś się o nią martwić, bo to już duży krzew i na pewno sobie poradzi. Ma cały rok, by się dobrze wgryźć w ziemię. Pozdrawiam ciepło!

- Cynthia
Witajcie kochani w ten piękny ,słoneczny dzień
Byłam już na rynku i kupiłam u swojego pana kilka odmian lilii i po obiedzie jadę na działkę je wsadzić
Jacku ta magnolia jest tak podpędzona
Kupiłam ją jak jeszcze były mrozy i ona już miała pączki ale cały czas stała na balkonie więc myślę ,że się zahartowała
Dziękuję za miłe odwiedziny i życzę Ci udanego weekendu

Byłam już na rynku i kupiłam u swojego pana kilka odmian lilii i po obiedzie jadę na działkę je wsadzić

Jacku ta magnolia jest tak podpędzona

Kupiłam ją jak jeszcze były mrozy i ona już miała pączki ale cały czas stała na balkonie więc myślę ,że się zahartowała

Dziękuję za miłe odwiedziny i życzę Ci udanego weekendu

- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Tu będzie moje niebo-Cynthia
Pewnie sadzisz lilie ja też wyrywam na działke do kolegi. Robią z moim M szklarnie nasmażyłam grzbów zaniosę żeby się wzmocnili , umyłam okna idę pooddychać świeżym powietrzem

- Cynthia
Romko dzisiaj był taki dzień ,że aż żal było siedzieć w domu
A na te grzybki to narobiłaś mi strasznego apetytu
Jadziu dziękuję
A magnolia będzie sobie rosła jak tylko jej się spodoba
To są krzewy ,które nie lubią cięcia więc wolę dać jej spokój i cieszyć się z tego jaka jest
Renatko polazłam na działkę z myślą ,że zrobię ile się da
Wypieliłam jedną grządkę ,podlałam roślinki ,które ostatnimi czasy sadziłam,powsadzałam lilie, potraktowałam trawnik MNISZKIEM i.....usiadłam na czterech literach i podziwiałam jak wszystko pięknie się zieleni
Nic mi się nie chciało
Słonko przygrzewało, ptaki śpiewały a ja złapałam takiego lenia ,że już nic nie robiłam i bardzo mi z tym było dobrze 

A na te grzybki to narobiłaś mi strasznego apetytu

Jadziu dziękuję

A magnolia będzie sobie rosła jak tylko jej się spodoba

To są krzewy ,które nie lubią cięcia więc wolę dać jej spokój i cieszyć się z tego jaka jest

Renatko polazłam na działkę z myślą ,że zrobię ile się da

Wypieliłam jedną grządkę ,podlałam roślinki ,które ostatnimi czasy sadziłam,powsadzałam lilie, potraktowałam trawnik MNISZKIEM i.....usiadłam na czterech literach i podziwiałam jak wszystko pięknie się zieleni

Nic mi się nie chciało