A dlaczego trudno dostępny?? Ja kupiłam swojego w realu, co prawda nie był wart tej ceny ale miałam akurat pełen portfel. Jak chcesz postaram Ci się ukorzenić, lub wysłać jego cząstki (tylko jakoś w maju bym mogła)??
Aguniu naprawdę? Byłabym naprawdę wdzięczna, bo w mojej mieścinie główne źródło zaopatrzenia kwiatowego to biedronka. Dużych marketów i giełd nie ma, a w kwiaciarniach też pustki, no i dodatkowo powalające ceny
Oczywiście, że tak tylko tak jutro rano obejrzę roślinę jaki ciekawy kawałek mogę urwać i wsadzę do wody dziś już ledwo widzę. Chcesz ukorzenioną czy jakoś niedługo Ci wysłać? Tylko poproszę instrukcję dokładną wysyłki ale to tuż przed jej realizacją:).
Kochana jeśli to nie problem to prosiłabym o ukorzenienie Wtedy jest większe prawdopodobieństwo, że się przyjmie Instrukcji pakowania oczywiście jak najbardziej udzielę
Śliczne roślinki W moim wątku na ostatnich stronach możesz zobaczyć, jak w tej chwili wygląda epi, aktualnie 10 miesięczne, oczywiście wyhodowane ze szczepki
Aguniu ja siałam. Dostałam 8 nasionek jakoś w listopadzie. Po ok 2 tyg wzeszło mi 4 nasionka i po kolejnym tygodniu jeszcze 3. Niestety ja na weekendy wyjeżdżam z domu (szkoła) i kloniki padły. Przy życiu zachował się tylko 1 i jak na razie jest niewielki - ma ok. 5 cm.
( no to ja wysiałam więcej i wzeszedł mi tylko 1 trzymany na najchłodniejszym parapecie a inne leżą i nic:( no nic może jeszcze coś się wykluje a jak nie to wysieje w lutym następnego roku:)
A teraz na spacer z psem:D