Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ido pisali w fotosiku , że już możesz zamieszczać zdjęcia .Masz poszerzony na kwiecień limit.
Więc do dzieła.Chciałabym zobaczyć coś kolorowego w Twoim ogródku. :!: :!: :lol:
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ida
pochwal się co dobrego zrobiłaś w ogrodzie , ostatnimi czasy rzadko tu wpadasz :roll: .
Dla Twoich wiciokrzewów znalazłam miejsce reprezentacyjne , już puszczają listki . Ja nadal czekam na informację :twisted: co to za krzaczek ? Pozdrawiam
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziewczyny witam we czwartek .Jestem w pracy i spijam kawkę.Wiem ,że się nie odzywam ostatnio do was ,ale naprawdę nie mam kiedy .Po pracy do ogrodu ,a jak wracam to jest 7 .Dzieci trzeba nakarmić,posprzątać całodzienny bajzel,ugotować jakiś obiad na drugi dzień.Gdy to wszystko zrobię to już nie mam sił ,za pare dni organizm się przyzwyczai ,to wrócę do formy.Wczoraj rozbierałam świnkę ,na szyneczki .,dzisiaj przygotuję do wędzenia.Jutro przychodzą krzewy zamówione trochę tego będzie :roll: bardzo dużo :!: :!: :!: Obiecuję OLU ,CYNTHIO,DALO ,ELU ,ŻE ZROBIĘ ZDJĘCIA I DAM NA FORUM ;:80 A teraz życzę wam słoneczka w nowym dniu ;:91
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Iduś a wędzarnia własna?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

No to faktycznie masz kocioł :!:
Ale jedzonko to teraz będziecie mieć królewskie :!: :!: :D
Świeżonkę robisz :?: :?: :D
Chyba zaraz mi w brzuchu zacznie burczeć :wink:
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
ida74
---

Post »

Dziewczyny i znowu szybciutko ,bo w pracy jestem .W czoraj chciałam wkleić zdjęcia ,ale chyba znowu awaria była.Zrobię to dzisiaj .Wędzarnia swoja .wędzę drzewem wiśniowym i śliwkowym. U nas to się nazywa świeżynka.Oczywiście ,że robię ,bez tego nie udało by się świniobicie.Wszystko u mnie budzi się do życia ,już tak naprawdę,choć w nocy sa przymrozki -2 .Dobrze ,że to już piątek ,bo już nie mam siły .Pozdrawiam was wszystkie ,ślę buziaki i dziękuję,że mnie jednak odwiedzacie.Do wieczora ;:168 ;:91 ;:97.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Iduś.
Widzę, że owocnie rozpoczął sie u Ciebie kwiecień. Swiniobicie, świeżynka, wiosna-hurra.
Idus zameldować Ci przyszłam ,że dostałam paczkę od tej firmy, którą odradzałaś. Fotki podam wieczorem, bo nie zgrałam do kompa. Jestem zadowolona. Super zapakowana, i krzaczek nawet spory.
Pozdrawiam serdecznie i udanego wędzenia szynek. Pozdrawiam :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

No kochana wędzarni zazdroszczę...
chciałabym mieć własną wędzoną wędlinkę
na razie tylko w gotowanych się specjalizuję...
z uśmiechami Iza
u liski
ida74
---

Post »

Dziewczyny witam wieczorkiem :D Przesyłam wam wiosne z mojego ogródka.Cesarska korona szaleje.Uwielbiam ją ,robi wrażenie na wszystkich jak kwitnie ObrazekPrzez trzy lata robi mi niespodzianki ,daje ni o jeden kwiat więcej :D Krokusy nareszcie kwitną na całego .1 kwietnia przyleciały bociany ,naliczyłam 13 zajętych gniazd.Piekna muzyką będą grały w tak małej wsi.A latem na polu będą wyjadały mi truskawki :lol: Dzisiaj dostałam przesyłkę z roślinami ,latałam po ogrodzie ustawiając ,kombinując co i gdzie.Kończę i życzę wszystkim słonecznego i bardzo ciepłego weekendu ;:7 ;:12
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Ida zwolnij trochę bo padniesz nam na początku lata :!:
A jeszcze czeka Cię sadzenie tych wszystkich pychotkowych pomidorków :D
Miłego weekendu :!: :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Ja już też widziałam bocianki i nawet piękne motylki rusałki :) i ciepło strasznie dziś było... aż niemożliwie :lol:
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Iduś ja Ci wycharaczę tego bluszcza razem z korzeniami , już nawet wiem którego i oczywiście o Daliach pamiętam , ale na nie jest jeszcze czas , ja dopiero sadzę w maju , myślę ,że do tego czasu to się spotkamy i wszystko razem Ci przekażę :lol:
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Witaj Ido, ja też mam do przerobienia świniaczka. Oczywiście będą szyneczki i swojska kiełbaska. Piękna ta Twoja korona. Moja rośnie dopiero od tamtego lata, ale już podzieliła się na dwa grube pędy. Czekam na jej kwiaty.
Pochwal się, jakie roślinki dostałaś.
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20

Post »

Witaj IDO, piękne te Twoje korony cesarskie, ale ich dużo, u mnie zapewne zakwitnie pierwszy raz w życiu korona cesarska, kilka razy próbowałam hodować koronę ,ale nigdy mi nie kwitła.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Witaj, Iduś :) Piękna wiosna u Ciebie, a korony cesarskie doprawdy imponujące :) Na razie mam tylko dwie, jestem ciekawa, czy zakwitną :) Miłego dnia :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”