a mnie jest już mniej o 1.5 kg, nawet teraz na silownię nie chodzę. Zmieniam tylko nieco dietkę. A o oponki się nie martw, praca w ogrodzi też na nie działa
Jadziu nie wiedziałam, że z ciebie taka artystka, śliczne kwiaty zrobiłaś szydełkiem. Ciekawie urządziłaś rabaty, cały ogród ładnie się prezentuje.
Miłego wieczoru
Bożenko dziękuję za odwiedzinki . Moich prac nigdzie nie prezentuję tylko na stronce MOJE hobby 3 tam wszyscy prezentują swoje prace . Niestety wyszywanie nie idzie mi za dobrze. ,więc się tego nie chwytam . Miłego wieczoru
Jadziu ja to nie potrafię nawet igły trzymać dlatego zawsze podziwiam wszystkich którzy potrafią coś zrobić z igłą , szydełkiem lub drutami lub potrafią zrobić takie piękne stroiki Wielkanocne
Jadziu milo m i ,że mnie odwiedziłaś . Miałam dużo pracy ,więc nawet nie miałam czasu żeby zajrzeć do ogródka . Ucałowania dla Lenusi jest słodka i rośnie jak na drożdżach. Spokojnej nocki . Ja też i dę zaraz spać,bo jestem padnięta
Romciu dziękuję za odwiedzinki . Pracowałam dzisiaj trochę na działce ,a Ty już nie możesz się doczekać wyjazdu na Twoją działeczkę . Parę dzisiejszych fotek
Cynthiu to jest agrest . Miło mi ,że zagościłaś w moich progach . Na ostatnim zdjęciu jest mój były ogródek . Jak dałam go sąsiadom to teraz wygląda tak ,że płakać mi się chce nic nie robią
Cynthiu a tak się upierali a ja nie chciałam trzymać dwóch ,bo gdyby byly obok siebie to co innego a tam też . .nie ma wody ,a w moim obecnym jest. Z początku nawet dbali no ,ale teraz . Mają tam dziko rosnące truskawki i brzoskwinke . Co im urośnie to tylko pozbierają bez wysiłku .