Roślinki Ani ;-)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Aniu szukam cały czas - nawet dawałam ogłoszenia do anonsów, że szukam ziemi ogrodniczej. Nawet myślałam nad tym, żeby posadzić kwaity w drewnianych skrzyniach i donicach, ale jakoś wydaje mi się, że nie będzie to najlepiej wyglądać
w ogóle to mam mnóstwo pomysłów, ale gorzej z realizacją, bo nie ma mi kto pomóc
na razie chyba będę sobie skopywała pokawałku mieszając podłoże z ziemią ogrodniczą (tą kupną). Z czasem może uda mi się zrobić coś fajnego 

- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
Ja wpisałam tak ogólnie ale widzę że Ty lepiej wpadłaś na to z dopiskiem ogrodowa bo w końcu taka Cię interesuje
Teraz tak przejrzałam i myślę że za tonę to nawet nie drogo wołają 
Ale cieszę się że wreszcie masz gdzie kupić ziemię i tylko patrzeć jak będzie pięknie rosnąć
Ale oczywiście pokarzesz nam swoje roślinki ogrodowe włącznie z ogródeczkiem

Ale cieszę się że wreszcie masz gdzie kupić ziemię i tylko patrzeć jak będzie pięknie rosnąć

- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Aniu jeśli w ogóle coś ruszy, bo teraz mamy domowe wydatki to pewnie, że pokażę. Ale już widzę gadanie M, że trzeba malować w domu, wykońcyć klatkę schodową, no i odkada na drugi samochód... Poza tym są też pewne zmiany finansowe - na niekorzyść, więc wiesz.... sprawy ogródkowe schodzą na dalszy plan 

- Andziax007
- Kontakt:
U mnie na szczęście na samochód już nie trzeba odkładać bo wreszcie sobie kupił taki jak chciał
To teraz mamy troszkę więcej gotówki no ale trzeba skończyć remont domu i go ocieplić
Ale sama dobrze wiesz że czasami są nieplanowane wydatki a w tym roku już ich trochę miałam
A co do ogródeczka to pomalutku bo na chybcika to szkoda się rwać bo zawsze coś nie wychodzi tak jakbyśmy tego oczekiwali 

- Andziax007
- Kontakt:
No tak będzie kto lepszy ten pierwszy
Dobry pomysł z tym drugim samochodem, po co masz się męczyć i tułać autobusem

Skądś ja to znam u mnie to samotreissi pisze:Mnie najczęściej coś się umyśli i zaraz to chcę mieć/zrobić, a potem stwierdzam, że było mi to niepotrzebneTeraz staram się trochę powstrzymywać.