Lilu dziękuję, ze Ci się podoba. Co do zmiany branży to jeszcze bardzo długa droga przede mną, abym mógł uważać się za dobrego doświadczonego działkowca.
Agrażko dziękuje.
Doroto T. ja też tak sądzę, ze najładniejszy kwiatek to mały Igorek.
Nelu to fakt, kupić wychodzi drogo. Moje robił znajomy stolarz. Wyszło taniej niżbym kupił. chociaż policzywszy wszystko to też był spory koszt. Ale cóż wszystkiego przeliczać na pieniądze sie nie da. Jak to się mówi coś za coś.
Aniu to fakt, działka się zmienia i roślin przybywa. nie ukrywam, ze dzięki sporej części forumowiczów udało mi się zdobyć piękne roślinki , które dziś rosną w moim ogródku a już jutro będą go pięknie zdobić. na 9 fotce to trzmielina. Dokładnej nazwy nie pamiętam niestety.
Przy okazji serdecznie dziękuję (przepraszam za kolejność - jest ona zupełnie przypadkowa) dla:
Agrażka, Amlos, KaRo, Nemo56, Mariola54, Stokrotka 1234, ANETA, Ewelina, Mirabilis, Anulka, Erazm, SATI, i Anya dzięki którym moja motywacja do pracy na działce jest większa a świat, który mnie otacza przy codziennej pracy jest coraz piękniejszy. Mam nadzieję, ze nikogo nie pominąłem.
Dziś pokażę kolejny tulipanek, który rozpoczął kwitnienie. To odmian Rococo. Czyż nie jest zjawiskowo piekny? Jeszcze 3 gatunki wkrótce zakwitną. Ich zdjęcia wkrótce.
Pozdrawiam - Jarek