Ogródek brunetki...cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Renata a tamte spróbuj reanimować , jak odżyją to będziesz miała nagrodę za stracone nerwy :!: :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Ratuje jak mogę wczoraj już je posadziłam do wiekszych pojemniczków i zobaczymy .......hortensje troche ożyły
x-d-a

Post »

Renatko,
nie przejmuj się tak bardzo tymi roślinkami, bo szkoda Twojego zdrowia. Na pewno je doprowadzisz do jako takiego stanu, a za kasę kupisz sobie nowe i śliczne.
Dzisiaj u Ciebie też chyba piękna pogoda i słoneczko, więc i samopoczucie lepsze :lol:
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Ładnie Ci te kijeczki rosną :) a już na pewno się ukorzeniły... bo mi czasem potem i tak zamierały...
Ja swoje wszystkie powsadzałam i trzymam w chłodnym miejscu 10 stopni, użyłam ukorzeniacza... i nie wiem co zrobić bo już jakiś czas tam siedzą...czy przenieść je do cieplejszego miejsca?
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Renatko Ty jutro upewnij się z tą kasą wiesz , że to dziś Prima Aprilis :!: :!: :!:
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Dalo nie przejmuje sie bardzo , w zasadzie to mi to w ogóle juz dawno przeszło i zostawiłabym pewnie to tak , ale dla zasady złożyłam reklamacje . Nie chodzi o pieniądze bo to jakieś tam 40 zł ale mogliby sie trochę przykłądać do tego co robią

Olu ja swoje hortensje do ziemi i na parapet i cały czas sobie tam mieszkaja i jest im chyba dobrze bo puszczają coraz wiecej zielonych listków.........mam nadzieję , że im nic nie zaszkodzi

Olu mam nadzieję ze do żartów im nie było ....gość dzwonił i pisał maila. A niech mu moja krzywda bokiem wyjdzie :D :D

A tak w ogóle to u mnie pogodawymarzona słoneczko i temperatura nawet do 20 st , ale ja nie miałam czasu na robótki w ogrodzie musiałam w końcu pomyć okna
Awatar użytkownika
maakita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2007, o 08:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Renatko to mnie załamałaś, bo ja też czekam na przesyłkę od nich. No cóż chyba muszę przygotować się na ostry bój. A tak cieszyłam się z tych roślinek. Boję się też, że mi przesyłka na poczcie utknęła.
Jak to ktoś może nie przyjmować negatywów :shock: przecież to nie zgodne z regulaminem.
Jak tylko obfocę moje petunie to dam CI znać, zobaczysz co to u mnie rośnie.
Też mam patyczki od Marioli (comy) i też są w podobnym stanie jak Twoje :heja Na razie przeniosłam je na okienko do piwnicy aby bardziej szły w korzenie niż w liście.

Co do derenia to mam takiego samego, mało go chlastam, rośnie w ostrym cieniu i chyba ma ładnie wybarwione pędy, bo kto mnie odwiedza zimą lub wczesną wiosną zwraca na niego uwagę.
pozdrawiam Magda

Na wsi u maakity
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Renato, nieźle Ciebie załatwili.Będziesz musiała trochę poczekać, aż te rośliny odbiją i zaczną ładnie rosnąć. Ale dobrze robisz , że bierzesz kasę, teraz możesz sobie kupić inne i wiele ładniejsze.
A jak tam ci idzie w ogrodzie ??
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Renata co dziś porabiasz :?:
Dzisiaj nic nie powinno się robić w ogródku w/g kalendarza biodynamicznego więc ja leniuchuję od działki :wink:
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Witam wszystkich wiosennie
Magdo ta firma to wielka lipa , nie dbają o klientów , a tym bardziej o roślinki . Złożyłam reklamacje , gość do mnie oddzwonił i starał sie mnie przekonać , ze roślinki sa w bardzo dobrym stanie. W każdym bądź razie ma mi oddać kase i prosił by nie wystawiać negatywów ani neutralnych komentarzy, stad ma czyste konto. Ciekawa jestem jakie Ty dostaniesz roślinki , koniecznie si ę pochwal...
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Marcinie nie lubię takich przekręctw dlatego postanowiłam interweniowac........nie chce w ogóle już mi sie gadac na ten temat :D :D :D
W ogrodzie nie mam zabardzo teraz czasu buszowac , ponieważ musiałam w domciu przed swietami troszeczkę pozrądków zrobic , ale wczoraj dostałam pzresyłkę od Tary więc posadziłam roslinki od koleżanki , i jeszcze sąsiadka przyniosła mi irysków i jeszcze innych kwatuszków ale sama nie znała nazwy. I skoro juz wyszłam do ogrodu to obciełam jeszcze róze , porozwalałam im kopce i chyba to wszystko......co zrobiłam . dzisiaj obciełam róże pnacą bo wczoraj juz nie zdążyłam .
Ach i wczoraj zrobiłam jeszcze dobry uczynek , sąsiadce dałam sadzonek truskawek...
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Cynthio witaj miło..
dzisiaj za bardzo nic nie robie w ogrodzie bo właśnie wróciłam z Warszawy i jestem padnięta , a muszę powiesic firany...tylko te róże :cry: :cry:
x-d-a

Post »

Renatko,
widzę, że jesteś dzisiaj zmęczona i w nienajlepszym nastroju...
Powieś więc firanki i odpocznij sobie, żebyś jutro miała dużo siły i poleciała jak na skrzydłach do ogródka, bo pogoda ma być znowu piękna!
Przypominam, że w ogrodzie można też:
1. opalać się
2.wylegiwać na leżaczku
3. pić kawkę w miłym cieniu
i robić jeszcze wiele przyjemnych rzeczy :wink:
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dalo z tymi firankami też niech sobie da spokój :!: :D
Jutro też jest dzień, rano machniesz firanki a potem cały dzień Ci zostanie na ogródek- i po problemie :wink:
Miłego wieczoru :D
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Witaj Dalo..........z tym nastrojem u mnie to jest tak najgorzej :wink:
Co prawda jestem zmęczona , cały dzień na nogach to wykańcza ........
Ale przyszły tydzień rezerwuje tylko na ogródek :D :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”