Oj. Cyntio. Nie zdążyłam wczoraj na imprezkę z okazji setnej strony. Była padnięta, a przy tym dostałam bardzo przykre informacje, więc nie miałam nastroju do przebywania na forum.
Cieszę się, że już Twój M wrócił to teraz prace pójdą szybciutko na cztery ręce. Miłego babskiego dnia życzę.
Idę zaraz dalej w ogródek, wolę to niż mycie okien...
Zresztą i tak mnie to czeka
Nie tylko Ciebie,
wzięłam sobie na jutro wolny dzień, a co tam, w ogrodzie popracuję może okna umyję, coś pomaluję, przekopię , wysieję a potem padne i będę szczęśliwa
Witaj Cyntuś, mam niestety troszkę zaległości na forum, ale przeczytałam u Ciebie kilka zaległych stron i widzę, że ogrom pracy zrobiłaś na działce i tyle wspaniałych krzewów posadziłaś Mam nadzieję, że uda Ci się świetnie wykorzystać ten wolny dzień pozdrawiam gorąco
Klikam do Ciebie Cynthioz Retkini u mnie wszystko co ładniejsze ,dostaje od razu nogi i wychodzi posadziłam na wiosnę dwa srebrne świerki po wielkich tarciach z moim M
[chodziło o cenę ] ciekawe czy jeszcze będą
Miałam bardzo udany dzień i nawet oprócz zakupów zdążyłam jeszcze wpaść na działkę zasadziś kwiatki od Tary
Dostałam paczkę po południu
Kwiatuszki śliczne - niziutkie floksy, peonie i piękny ciemiernik
Wszystko już rośnie na swoich rabatkach
Aniu dziękuję
Edytko dla mnie też dlatego ciężko mi było się dzisiaj odnaleźć
Przez 2 godziny łapałam się na tym ,że rozglądam się za Oskarem chociaż on był daleko w domu z Tatuśkiem - PARANOJA
Aduś przykro mi ,że miałaś taki ciężki dzień -mam nadzieję ,że jutro będzie lepiej
A prace na działce to i tak moja domena bo M ma alergię na te kwestie
No ale teraz będzie miał kto zająć się szkodnikiem
Roslynn okna nie zając -poczekają
Agnieszko dzień był cudowny i odpoczęłam na całego
Romko mam nadzieję ,że Twoje świerki nie zmutowały i bez nóg dalej siedzą tam gdzie je posadziłaś
Jadziu jakoś mało szalałam zakupowo ,chociaż z takim nastawieniem z domu wybyłam
Bardziej delektowałam się czasem wolnym i brakiem mojej "odnóżki" przy boku
Ewuś ona musi mieś lekko kwaśną ziemię , nie lubi przycinania i z tego co pamętam jak czytałam na necie to ma bardzo płytki system korzeniowy i wszelkie zabiegi pielęgnacyjne w ziemi trzeba przeprowadzać bardzo płytko, żeby nie uszkadzać korzeni. Może doczytaj sobie jeszcze coś w necie to wyjdzie gdzie popełniałaś błąd
Jadziu ja też cały wieczór nie mogłam się dostać na forum
WITAJ Cynthiu o poranku życzę miłego i słonecznego dnia a ja dalej do porządków domowych się zabieram . Do jakiej wysokości dorasta ta krzewiasta magnolia ,bo co pamiętam to chyba o nią się rozchodzi ,bo może też bym sobie taką sprawila