Treissi na zielono cz.2
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Dziewczyny mnie się wydaje, ze to nie do końca może zawsze działać. Ultradźwięki nie zawsze mogą się odbić np. od siatki i pomiar nie będzie miarodajny. Ufając takiemu urządzeniu przestajemy ufać sobie i poznawać samochód, "czuć" go. Takie jest moje zdanie. Jak już, to lepiej zamontować sobie kamerkę + ekran i wyszłaby podobna kwota, albo i mniejsza, a większy zysk.
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu ale Ty szybka jesteś
A tak a propos wczorajszego psikusa, który miałam zrobić M. Niestety nie wyszedł, bo M pojechał ze mną na zakupy. Ale za to moja koleżanka, która pracuje w tym sklepie zrobiła mu na moją prośbę żarcik. Podbiegła do nas z okrzykiem, że ktoś właśnie przywalił nam w samochód
M o mało nie wywalił się wpadając w biegu w regał
Wiem wiem, że jestem wredna 
A tutaj to co zostało z mojej kordyliny po tym jak ją zostawiłam pod opieką babci, bez dokładnych wskazówek dotyczących podlewania

A tak a propos wczorajszego psikusa, który miałam zrobić M. Niestety nie wyszedł, bo M pojechał ze mną na zakupy. Ale za to moja koleżanka, która pracuje w tym sklepie zrobiła mu na moją prośbę żarcik. Podbiegła do nas z okrzykiem, że ktoś właśnie przywalił nam w samochód

A tutaj to co zostało z mojej kordyliny po tym jak ją zostawiłam pod opieką babci, bez dokładnych wskazówek dotyczących podlewania

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie pamiętam jak wyglądała Twoja Kordylinka, przed tym jak zajęła się nią babcia
Dla mnie teraz wygląda nieźle., a na pewno lepiej niż moja 

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Właśnie fiołki afrykańskie rosną super,kwitną i z ukorzenianiem nie ma problemu...a mam gloksynię,siedzi już drugi rok i nic.Urosła na 5 cm i tak stoi...treissi pisze:Mirku dziękiA czy Ty nie masz przypadkiem fiołków? Według mnie jak fiołki u Ciebie rosną to i gloksynie powinny
A kordylinka przelana...

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie no teraz to widzę różnicę.
Trochę liści straciła biedaczka.

Moje doniczkowce i sukulenty
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34