Mój ogród-mariasen cz.2
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu, Aszko, taką mamy obsługę w sklepach.
Jacku, dziękuję za miłe słowa.

Olu, dzisiaj zrobiłam zdjęcie tylko jednej przylaszczki, żeby ich pręciki odpoczęły
Edytko, mój pies goni obce koty ale swoje lubi. No i chce się opiekować wszystkimi małymi kotkami.
Igo, ale narcyzy dopiero zaczynają kwitnąć, co prawda mam ich niewiele. U Dali są wcześniej.
Ewo, mam duże kępy cebulicy i jak kwitną to jest taka duża niebieska plama.
Irenko, zawsze bardzo lubiłam przylaszczki ale w tym roku są pięknie rozrośnięte i jestem nimi oczarowana.
Wszystkim życzę miłego wieczoru

Jacku, dziękuję za miłe słowa.

Olu, dzisiaj zrobiłam zdjęcie tylko jednej przylaszczki, żeby ich pręciki odpoczęły

Edytko, mój pies goni obce koty ale swoje lubi. No i chce się opiekować wszystkimi małymi kotkami.

Igo, ale narcyzy dopiero zaczynają kwitnąć, co prawda mam ich niewiele. U Dali są wcześniej.

Ewo, mam duże kępy cebulicy i jak kwitną to jest taka duża niebieska plama.

Irenko, zawsze bardzo lubiłam przylaszczki ale w tym roku są pięknie rozrośnięte i jestem nimi oczarowana.

Wszystkim życzę miłego wieczoru

- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lucy, ta roślinka to cieszynianka, a plantaginea jest bardzo ładna i przede wszystkim ładnie kwitnie i pachnie.
Piterek, masz ładny zbiór kokoryczy. Szkoda, że fleksuosa padła bo jest śliczna. Musiała być słaba ta sadzonka bo to wytrzymała roślina.
Cynthia, przylaszczki w doniczkach są dostępne praktycznie cały sezon, teraz są kwitnące.
Piterek, masz ładny zbiór kokoryczy. Szkoda, że fleksuosa padła bo jest śliczna. Musiała być słaba ta sadzonka bo to wytrzymała roślina.
Cynthia, przylaszczki w doniczkach są dostępne praktycznie cały sezon, teraz są kwitnące.
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.