Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Zytko i Halinko dziękuje
Zytko witaj w klubie
Agnieszko dziękuje i życzę tego Wszystkim. Pogoda się zapowiada wyśmienicie, od 15 do 16 stopni a na zachodzie w sobotę nawet 21 stopni
Aniu witaj Kochanie
miło mi że odwiedziłaś mój wątek
Alu dzień miły mam nadzieję że następne będą podobne
Halinko jestem, jestem dziś spędziłam tylko 2 godzinki w ogrodzie ponieważ miałam inne obowiązki w domu . Halinko ten tydzień zapowiada się świetnie

Zytko witaj w klubie
Agnieszko dziękuje i życzę tego Wszystkim. Pogoda się zapowiada wyśmienicie, od 15 do 16 stopni a na zachodzie w sobotę nawet 21 stopni

Aniu witaj Kochanie

Alu dzień miły mam nadzieję że następne będą podobne

Halinko jestem, jestem dziś spędziłam tylko 2 godzinki w ogrodzie ponieważ miałam inne obowiązki w domu . Halinko ten tydzień zapowiada się świetnie

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Joluniu witaj. :P
ja to teraz mam dziwne godziny pisania na forum, a to dlatego,że w dzień brak czasu.
Kochanie roślinke o którą pytałaś u mnie w wątku -nazwy nie znam-jest wiloletnia i długo kwitnie na żółto jest śliczna.
Ktoś wczesniej mi pisał, że to skalnica, ale ja nie wiem, masz ochotęe to pakuje i wysyłam, tylko daj znaka.
Jola buziaki. Pozrawiamy. Darek zabieg ma w czwartek. A POGODE JAK UJRZAŁAM NA TEN TYDZIEŃ----------WWWWOOOOOWWW
21 stopni w piątek i sobotę :P :P
ja to teraz mam dziwne godziny pisania na forum, a to dlatego,że w dzień brak czasu.
Kochanie roślinke o którą pytałaś u mnie w wątku -nazwy nie znam-jest wiloletnia i długo kwitnie na żółto jest śliczna.
Ktoś wczesniej mi pisał, że to skalnica, ale ja nie wiem, masz ochotęe to pakuje i wysyłam, tylko daj znaka.
Jola buziaki. Pozrawiamy. Darek zabieg ma w czwartek. A POGODE JAK UJRZAŁAM NA TEN TYDZIEŃ----------WWWWOOOOOWWW

-
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Jolu! Ta roślinka za śnieżycą wiosenną u Gigi to co prawda nie skalnica ale z nazwą już bardzo blisko. To Alyssum saxatile czyli smagliczka skalna. Jest jeszcze smagliczka pagórkowa ale ona jest mniej okazała. U Gigi to raczej młode rośliny ale po kwitnieniu (IV-V) warto je silnie skrócić. Starsze rośliny wczesną wiosną nie wyglądają super ale za to jak zakwitną...