Tara - oaza marzeń cz.1
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj, przykro mi z powodu Twoich kłopotów ze zdrowiem, nie forsuj się za bardzo na działeczce!!!!!tara pisze:Kochane, bardzo mi przykro że się nie odzywam ale niestety dało znać nadciśnienie i problemy z sercem, dopiero dzisiejsza noc minęła ok, nie byłam na działce nawet nie było mowy, zle oceniłam siły na zamiary Dzis nadrabiam zaleglosci w miare mozliwosci,
bardzo cieplutko was pozdrawiam
Pozdrówka!!!!!!
Witaj Taro! Zdrówka Ci życzę i nie forsuj się tak bardzo! Zdążysz się napracowac. Miłego dnia Ci życzę.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Taro działaj i zaraz przyjdziemy na szampana do Ciebie. 

grazka_j - moje wątki
Bedziesz musialam meldować sie nam na forum co dwie godziny Taro bo bedziemy Ci dawkować pracę w ogrodzie jak nie obiecasz ze bedziesz dbać o siebie

I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taruś ja niedawno się obrobiłam ,młody śpi i wreszcie mogę posiedzieć przy kompie
Narobiłam się dzisiaj jak dziki osioł ale dużo zrobiłam i jestem zadowolona z siebie
Powsadzałam wszystkie krzaczki i roślinki z all, trochę porządków porobiłam roślinnych- u siebie wszystko napisałam
Dobrze ,że nie wpadłaś na pomysł ,żeby dzisiaj popracować
Oszczędzaj się i odpoczywaj-wiosna dopiero się zaczęła,jeszcze się zdążysz namęczyć na działce
Pozdrawiam

Narobiłam się dzisiaj jak dziki osioł ale dużo zrobiłam i jestem zadowolona z siebie

Powsadzałam wszystkie krzaczki i roślinki z all, trochę porządków porobiłam roślinnych- u siebie wszystko napisałam

Dobrze ,że nie wpadłaś na pomysł ,żeby dzisiaj popracować

Oszczędzaj się i odpoczywaj-wiosna dopiero się zaczęła,jeszcze się zdążysz namęczyć na działce

Pozdrawiam

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taruniu. I ja życzę Ci po pierwsze zdrówka. Niestety my tak mamy, że jak ruszymy to chciałoby się wszystko zrobić szybko. Trzeba się jednak szanować. Ja w sobotę tak sobie dałam do wiwatu, że wróciłam zupełnie skończona. Nawet w niedzielę w domu palcem nie ruszyłam. Dobrze, że był obiad z soboty, więc jakoś dzień minął w objęciach lenia jak mówi Cyntia. Cała wiosna przed nami, a jak nie zrobi się czegoś to i tak będzie dobrze. Przecież nikt mandatów nie daje.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki