Ewunia to czekam z niecierpliwościąewa 30 pisze:WITAJ IWONKO!
NIE TO ŻEBYM TRZYMAM WAS W NIE PEWNOŚCI,ALE Z DNIA NA DZIEŃ SIĘ UCZĘ,MYŚLĘ ŻE ZA KILKA DNI POCHWALĘ SIĘ CAŁYM OGRODEM:)

Ewunia to czekam z niecierpliwościąewa 30 pisze:WITAJ IWONKO!
NIE TO ŻEBYM TRZYMAM WAS W NIE PEWNOŚCI,ALE Z DNIA NA DZIEŃ SIĘ UCZĘ,MYŚLĘ ŻE ZA KILKA DNI POCHWALĘ SIĘ CAŁYM OGRODEM:)
EdytaB pisze:Widzę, ze zakupiłaś skimię - ja jakoś boję się , że ją zmarnujętakie dziwne przeczucie .
Masz piękna wierznę , moja jest marna mimo przycinania, jeśli w tym roku dalej będzie taka marna przesadzę ją w inne miejsce.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=112iwonaxp pisze:EdytaB pisze:Widzę, ze zakupiłaś skimię - ja jakoś boję się , że ją zmarnujętakie dziwne przeczucie .
Masz piękna wierznę , moja jest marna mimo przycinania, jeśli w tym roku dalej będzie taka marna przesadzę ją w inne miejsce.
dlaczego skimia miałaby się zmarnować ? jest tak trudna w uprawie ? kupiłam bo nam się spodobała Ania kropelka pisała że posiada podobną i że można przechować w zimie w domu.
Zobaczę co się będzie działoczy uda mi się ją utrzymać
Jeśli chodzi o wierzbę to nie wiem czy ona ma jakieś specjalne wymagania .Ja posadziłam i tak rosną tnę ją mocno i często nawet w porze kwitnięcia - póki co jest wdzięcznaJeśli twojej nie odpowiada stanowisko to może faktycznie będzie ci wdzięczna jak ją przesadzisz
I dlaczego głośno nie krzyczycie że źle podpisałam zdjęcia![]()
ufff na szczęście już zmieniłam opisy
małagosia pisze:Witam, serdecznie. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego ogrodu, taki właśnie sama bym chciała mieć, a klony to teraz będą mi się śniły po nocach póki ich oczywiście nie zakupię. Jeszcze jedno widziałam że swoje Calle wsadziłaś do donicy i Ixie też, a ja głupia w sobotę posadziłam w ogrodzie, czy mają jakieś szanse na przeżycie? Mieszkam na zachodzie kraju więc może coś z nich wyrośnie.