LeNka pisze: Witam, nie będę orginalna jak powzdycham nad paprotkami. Fajnie że masz ich tak dużo, mają właściwości oczyszczania powietrza jak i je trochę jonizują więc w domu musicie mieć bardzo czyste powietrze.
Witam Madziu w moich skromnych progach co do Paprotek masz racje jonizują powietrze ale czasami to nie pomaga bo tato piali papierosy w salonie wiec wiesz jak to jest,teraz się zabrałem za niego i pali w kotłowni
Rafcio pisze: tato piali papierosy w salonie wiec wiesz jak to jest,teraz się zabrałem za niego i pali w kotłowni
Ładnie to tak starszego przeganiać?????
Miro on ma tylko parę schodów do pokonania by zejść z pietra do kotłowni ,dała mu bozia nogi to niech zamiata na dół i kwiatków nie truje . Ja pale w kotłowni ,wiec on też może ............ Ładnego na byłes benjaminka Mirku
LeNka pisze:Ciepło się zrobi to pewnie sam chętnie będzie na powietrze latał pokurzyć
Madziu mam taką nadzieje ze tak będzie już nie mogę się doczekać ładnej pogody oraz wyższej temperatury bym mógł nacieszyć się nowymi pączkami paproci i innych kwiatów
katarzyneczka pisze:Oczywiście,że się podobają i to jeszcze jak. A może jeszcze kilka fotek
Kasiu do łącze foteczek teraz latam góra dół bo rozsadzamy paprocie z mamunia zrobiliśmy 7 nowych doniczek z paprociami po rozsadzie 2 paprotek zdjęcia dołącze