A ta róża ma jak się okazuje wielu wielbicieli na tym forum.
Jest bezproblemowa nie obserwowałam na niej żadnych chorob przez ostatnie dwa lata. Kwiat utrzymuje się naprawdę długo.
Agatko ogród różany piękny i jak przystało na królową
kwiatów orszak dworzan podkreśla ich piękno, moim
marzeniem docelowym w ogrodzie jest dosadzić róże
parkowe, w tej chwili rośnie około 100 róż ale w większości
są to róże wielkokwiatowe, w tej chwili czekam na 7 róż
angielskich z Rosarium
Dokonalam dzisiaj epokowego odkrycia.
Samotna w doniczece na końcu ogrodu stała Red Eden Rose, zupełnie o niej zapomniałam
Co prawda ma jeden mizerny pędzik ale jest
Dzisiaj kupiłam do grupy kolorytycznej Gloria Dei.
Witaj Agatko. Już dawno u Ciebie nie byłam. Widzę że świetnie radzisz sobie z drzewem. Podziwiam Cię bo ja to jednak
zostawiam mojemu M, niech też ma pole do popisu.
U Ciebie zawsze pięknie i różano. Akropolis faktyczne przebojowa. Ale ja jej nie kupię bo jestem na etapie oddawania
róż sasiadom z braku miejsca gdy się za bardzo rozrastają.
Agatko też załuję bardzo że nie moge je oddać w takie dobre rączki jak Twoje, co sie dobrze zaopiekują nimi,
bo ci moi sąsiedzi to nie bardzo. U nich dla moich róż to szkoła jak przeżyć w ciężkich warunkach. Niektóre sobie
radzą a inne niestety mniej. A mnie serce boli.
Bylo warto cenowo jak Euro było tańsze, ale pewnie jeszcze trochę i wroci do nizszych cen. Jakość bardzo dobra, byłam zadowolona.
Korzystałam ze strony internetowej przy zakupie kordesek http://www.kordes-rosen.com/deutsch/
dzięki za zdyscyplinowanie mnie ale dawkowanie to troche smutne ale z pokora przyjmuję!
Ciekawe czy nie zostałam wpuszczona w maliny ale kupiłam m.in.acropolis, chopina
zobaczymy jak zakwitnie jest rzeczywiscie jest piekna.