Monika76 pisze:Aniu, dłuższą chwilę siedzę w Twoim wątku i dopiero teraz jak przestałam się śmiać mogę zadać pytanie... co to znaczy, że jaja wyciągnięte?
he, he, he.....
interpretacja dowolna..... można puścić wodze fantazji............ ;:106
iwonaxp pisze:Witaj Aniu
Podobnie jak ty również nie robiłam nic w weekend w ogrodzie , jedynie przycięłam clematisy.
Byłam w piątek w OBI i Castoramie - relacje u mnie na wątku + fotki .
Jeśli chodzi o porządki przed świąteczne to ja powolutku zaczynam od dzisiaj .Pranie firan.Okien niestety jeszcze nie dam rady myć bo u nas od wczoraj pada deszcz.Wykorzystam tę paskudną pogodę do wewnętrznych porządków by koniec tygodnia wykorzystać troszkę w ogrodzie bo pogoda ma być podobno śliczna.
I.........dziękuje za odpowiedzi i informacje. Jesteś....... cd. na PW
aha no chciałam zapytać czy masz już wenę co do pomalowania tych jaj i czy zrobiłaś z nich już wydmuszki ?
Lidziu, jeszcze nie siałam do gruntu, ale myślę że pod koniec tygodnia sie skuszę. Nie mam już miejsca na parapecieAgawa pisze:Witam Aniu , wysiewasz już do gruntu?
Ania Kropelka pisze:
hem he, he. musze się zastanowić co do tych wydmuszek....... tylko jaki pożytek potem z takich JAJ !!!!!!![]()
![]()
W zasadzie to nie sieję go specjalnie, tylko nie wyrywam tego co się samo posiejegloriadei pisze:Aniu,
czytałam, że siejesz ciemiernika. Ja siałam 2 lata temu, dobrze wschodzi, tylko powoli rośnie . Ale jest bardzo żywotny
Siewki łatwo pikować.
o rany, więc ja nie będę gorsza i też popędze dziś na pocztę!!!!!!!, hmmm, a może kurierem będzie szybciej....?iwonaxp pisze:Ania jestem w domu ( powód ? nie na ogół forum ):)
ale....
Paczka gotowa idę na pocztę oby tylko doszły nienaruszone + mała niespodzianka:)
a teraz uciekam jużWpadłam tylko po adres:)
pa