Ali uśmiechnięty ogród cz.1
Alu witaj w niedzielę. Miłego dzionka Ci życzę. 

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
A dziękuję za życzenia miłej niedzieli
bo i miła była
dokończyłam rabatę i powsadzałam to co już mogłam
posiałam także maki, maciejkę i kapustę ozdobną... jutro może wykarczujemy śliwę... (trochę mi jej szkoda, ale te śliwy u nas niby rodzą a wszystko opada niedojrzałe
) i we wtorek mamy zamiar pojechać po magnolię i muszę kupić siatkę do ogrodzenia mojego małego warzywniaczka bo pies tam ciągle fajtoli
i tata się zlitował i ma też kupić taczkę lżejszą bo mam taką ciężką przedpotopową...
I cieszę się niezmiernie że już wiosennie tak
I mam nadzieję, że i Wasze niedziele były udane

I cieszę się niezmiernie że już wiosennie tak

I mam nadzieję, że i Wasze niedziele były udane

Witaj Jolu
chciałabym mieć więcej czasu, bo ciągle czuję że mi go okrooopnie mało, bo nigdy nie zdarzę zrobić tego co zaplanuję
U mnie dzisiaj też było chłodni o nieprzyjemnie... miałam porobić zdjęcia ale nawet słonka nie było, udało mi się popikować roślinki wszystkie, wypróbowaliśmy ognisko
a mój pies napsocił, i połamał mi Irysa wsadzonego wczoraj
ech albo pies albo ogród... jak wy sobie radzicie z psami żeby nie niszczyły Wam wszystkiego?
A jutro jedziemy po magnolie
mam już upatrzoną odmianę, bo chciałam z takich większych, bo jest sporo miejsca na nią
oby tylko była taka jaka sobie wymarzyłam
no i jadę z mamą i tatą, więc liczę na jakiś sponsoring i gratisy 

U mnie dzisiaj też było chłodni o nieprzyjemnie... miałam porobić zdjęcia ale nawet słonka nie było, udało mi się popikować roślinki wszystkie, wypróbowaliśmy ognisko

A jutro jedziemy po magnolie

- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Alutku. dzień pracowicie mi zszedł. Ale nie rozpisuje sie u Ciebie, bo u mnie juz pisałam. Alus zrobiłam jak radziłaś. nakryłam wysiany heliotrop i zobacze -na razie nic nie widac. mam nadzieje, że teraz jak cieplej bedzie to sie ruszy wszystko wysiane. U mnie zapowiadają do 21 st, w sobote --hurrrraaaa, Alus buziaki :P