...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Cyntio i zasuwaj na działeczkę, trochę popracować. A co. ? Tylko my babcie mamy być zmęczone. Byłam wczoraj na dziace i byłam w końcu tak padnięta, że nawet zdjęć nie chciało mi się robić. Poprawię się w poniedziałek. Miłej niedzieli życzę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Już jestem
Zmęczona , padnięta, mam to miłe bolenie po pracy na działce i wreszcie się wyładowałam na szpadlu
Kilogramów też mi trochę ubyło i jakieś takie wiosenne motyle mam w brzuchu
Pogoda dopisała ,było ciepło ,słonko takie leciutkie za mgłą , fajnie się w każdym razie zasuwało
Wypieliłam jedną rabatkę,skopałam ją z kompostem, posadziłam lilię, peonię , hostę ,przyciełam 3 moje maleńkie wrzosiki, posadziłam jeszcze parę goździków na ścieżce przy działce , orlika , rozsadziłam dąbki....i zaczął padać deszcz
Trzeba było brać młodego i lecieć do samochodu - niestety nie zdążyłam obcykać mojego dzieła ale jeszcze nie raz będzie okazja
Aduś,Olu,Jolu,Marcinie,Grażynko,Ido,Taro dziękuję ,że wpadliście
Miło przyjść i zastać gości
Życzę wszystkim miłego wieczoru

Zmęczona , padnięta, mam to miłe bolenie po pracy na działce i wreszcie się wyładowałam na szpadlu

Kilogramów też mi trochę ubyło i jakieś takie wiosenne motyle mam w brzuchu

Pogoda dopisała ,było ciepło ,słonko takie leciutkie za mgłą , fajnie się w każdym razie zasuwało

Wypieliłam jedną rabatkę,skopałam ją z kompostem, posadziłam lilię, peonię , hostę ,przyciełam 3 moje maleńkie wrzosiki, posadziłam jeszcze parę goździków na ścieżce przy działce , orlika , rozsadziłam dąbki....i zaczął padać deszcz

Trzeba było brać młodego i lecieć do samochodu - niestety nie zdążyłam obcykać mojego dzieła ale jeszcze nie raz będzie okazja

Aduś,Olu,Jolu,Marcinie,Grażynko,Ido,Taro dziękuję ,że wpadliście

Miło przyjść i zastać gości

Życzę wszystkim miłego wieczoru

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

Witaj Cynthio,
ja wpadam do Ciebie dość póżno, ale nie dlatego, że pracowałam w ogrodzie, tylko dlatego,że ja dziś mocno złapałam lenia i już go nie puściłam.
Spacerowałam sobie po ogródku, bawiłam z pieskami, podziwiałam pierwsze kwitnące narcyzy (
) i małym paluszkiem nie ruszyłam. A co!
Tym bardziej podziwiam Ciebie i obiecuję, że od jutra do ogrodu marsz!
Pozdrowienia
ja wpadam do Ciebie dość póżno, ale nie dlatego, że pracowałam w ogrodzie, tylko dlatego,że ja dziś mocno złapałam lenia i już go nie puściłam.
Spacerowałam sobie po ogródku, bawiłam z pieskami, podziwiałam pierwsze kwitnące narcyzy (

Tym bardziej podziwiam Ciebie i obiecuję, że od jutra do ogrodu marsz!
Pozdrowienia

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Ja dziś cały dzień taki miałam. A faktycznie zasłużyłas sobie po dzisiejszej pracy. To leniuchuj dalej.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Cynthio widzę ,że pracowicie spędzilas niedzielę a u mnie cały dzień leje nawet komputera nie miałam włączonego . Miałam gości i dopiero co wyszli . Muszę się przyznać ,że już zaczynam być uzależniona . Goście poszli ,a ja zaraz do kompa ,żeby się dowiedzieć co tu ciekawego slychać . Cynthio słodkich snów