Moja prywatna kwiaciarenka cz.1

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p
Od: 1 mar 2009, o 17:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Rafciu szparagus ostatnio u mnie trochę niedomaga :evil: Muszę go komuś podarować bo mnie chyba za bardzo nie lubi :( A o którego grubosza Ci chodzi konkretnie.? :lol:

aguka, Aniu dziękuję Wam bardzo za miłe słowa :lol:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
Wioleta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lis 2007, o 18:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

katarzyneczka pisze:A to moja hoja tricolor,którą otrzymałam w ramach reklamacji
Obrazek
Śliczna ta hoja :D Ja też od kilku dni mam na nią ochotę. Jest na all..., ale chyba na razie odpuszczę sobie, bo mam ważniejsze wydatki. No, ale za jakiś czas to na pewno kupie :D Wtedy będą nawet lepsze warunki do przesyłki.
Awatar użytkownika
natija
500p
500p
Od: 8 lut 2009, o 23:43

Post »

mi tez najbardziej podoba sie ta hoja,ze wzgledu na listki :)
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08

Post »

Kasiu przeglądnąłem Twój cały wątek..od początku do końca...przepiękne roślinki masz..a jakie śliczne paprocie... ;:111 ;:111 zresztą jak i wszystkie roślinki... ;:180
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p

Post »

Wioletko ja tą hojkę właśnie na allegro kupiłam i jestem z niej bardzo zadowolona :lol:
natija ja też uważam,że listki ma najbardziej dekoracyjne, chociaż ostatnio jeszcze linearis wpadła mi w oko :lol:
Mirku dziękuję za odwiedziny i komplementy :oops: ;:1 Ale gdzie mi tam do Twoich okazów :?
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
anet
50p
50p
Od: 13 mar 2009, o 10:45

Moja prywatna kwiaciarenka

Post »

Kasiu ,masz bardzo śliczniutkie kwiatki, aż miło robi sie w mieszkanku od takiej ilości zieleni. Oby dale rosły sobie zdrowo i kolorowo. Pozdrawiam Aneta :D :D :D :D :D :D :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p

Post »

Dziękuję Anetko za odwiedziny i komplementy ;:1 Oj i jak ja bym chciała, żeby mój M tak mówił :lol:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Rafcio
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 27 mar 2009, o 16:30

Post »

Kasiu właśnie podziwiam twoją Paprotkę pięknie się rozrasta ,z tego co widzę to paproć królewska mam taka w domu :D :D :D
anet
50p
50p
Od: 13 mar 2009, o 10:45

Moja prywatna kwiaciarenka

Post »

Ach Ci M. Jest wiosna i niech doceni Twoje starania o upiększanie domu w kwiatki. :wink:
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p

Post »

Rafciu to niestety nie królewska, na taka jeszcze poluję :? Ale jest do niej podobna, tylko listeczki ma drobniejsze :evil: Królewską ostatnio widziałam w kwiaciarni i już prawie kupiłam, ale okazało się,że z bliska wygląda nieciekawie i dałam sobie spokój. Poczekam na coś ładniejszego i zdrowszego :lol:
anet nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, żeby to w końcu docenił. Na razie to tylko ględzi,że wszędzie tylko to ziele stoi :evil: :evil: :evil:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu ale ci się wszystko rzszalało :lol: , i o to w tym wszystkim chodzi żeby piękne były i szybko rosły :lol:
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

wiesz co? mój gledzi to samo, a jak mowa o jego balkonach, to po prostu gąszcz :twisted:
a paprocie piękne ech.. czy one mogą rosnąć w półcieniu? Bo rozproszone światło, np. wschodnie, to dla nich raj, a takie ciemniejsze miejsce?
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Rafcio
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 27 mar 2009, o 16:30

Post »

katarzyneczka pisze:Rafciu to niestety nie królewska, na taka jeszcze poluję :? Ale jest do niej podobna, tylko listeczki ma drobniejsze :evil: Królewską ostatnio widziałam w kwiaciarni i już prawie kupiłam, ale okazało się,że z bliska wygląda nieciekawie i dałam sobie spokój. Poczekam na coś ładniejszego i zdrowszego :lol:
anet nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, żeby to w końcu docenił. Na razie to tylko ględzi,że wszędzie tylko to ziele stoi :evil: :evil: :evil:
Kasiu Ja mam Królewska w domciu pięknie się rozrasta :D hmmm a co do swojej połowy to się nie przejmuj z czasem się przyzwyczai. Jest na to rada , powiedz chłopakowi ze jak będzie marudził to więcej kwiatów będziesz przygarniać zobaczysz słowem się nie odezwie i jeszcze będzie je zraszał...
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p

Post »

Joasiu u mnie prawie wszystkie paprocie rosną w półcieniu lub w ogóle w cieniu i jakoś sobie radzą.
Rafciu mój M się już przyzwyczaił tylko on z natury jest taki zrzędliwy :lol:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

Rafciu to nie działa! mój by powiedział, ze w takim razie mam sobie szukać jakiejś szklarni dla siebie i kwiatków;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”