Grazka_j mój ogród. cz.1
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Zapraszam wszystkich na szampana a jak ktoś nie lubi to może na drinka? Proszę bardzo, na życzenie!

basik81dziękuję za odwiedziny.
Anna11 róże rzeczywiście bardzo lubię tylko brak miejsca w ogrodzie mnie ogranicza. Jeśli chodzi o złotlin myślę, że rośnie jakieś 2 m w górę. U mnie właśnie ma taki rozmiar. Zawsze jednak można przycinac na żądaną wysokośc. Aniu jak chcesz to podzielę się z Tobą, tylko sprawdzę, czy ma więcej odrostów? Już obiecałam kilu osobom i są w pierwszej kolejności na liście.
Cynthia dziękuję bardzo za gratulacje i piękne kwiaty.
JAKUCH, Kalmia dziękuję za gratulacje. Cieszę się, że pamiętałyście.
aleksandra odważna Olu bardzo dziękuję, ze trzymasz rękę na pulsie. Dziewczyny chyba zasnęły po pracowitym dniu? U mnie też była w sumie ładna pogoda, ale ja przesiedziałam w domu z córką. Byłam jedynie na spacerze. Mój M zajęty był na budowie u syna, więc nie było jak pojechac na działkę. Muszę u siebie podładowac akumulator, bo przez zimę nie jeździłam, wtedy będę niezależna!
Wieczorem za to byłam na zaległych imieninach. Miło spędziłam wieczór.
Pogoda już się popsuła, pada u mnie znowu deszcz. 
Halina Kwak Halnko bardzo dziękuję za gratulacje i śliczne kwiaty. Cieszę się bardzo.

basik81dziękuję za odwiedziny.

Anna11 róże rzeczywiście bardzo lubię tylko brak miejsca w ogrodzie mnie ogranicza. Jeśli chodzi o złotlin myślę, że rośnie jakieś 2 m w górę. U mnie właśnie ma taki rozmiar. Zawsze jednak można przycinac na żądaną wysokośc. Aniu jak chcesz to podzielę się z Tobą, tylko sprawdzę, czy ma więcej odrostów? Już obiecałam kilu osobom i są w pierwszej kolejności na liście.
Cynthia dziękuję bardzo za gratulacje i piękne kwiaty.

JAKUCH, Kalmia dziękuję za gratulacje. Cieszę się, że pamiętałyście.

aleksandra odważna Olu bardzo dziękuję, ze trzymasz rękę na pulsie. Dziewczyny chyba zasnęły po pracowitym dniu? U mnie też była w sumie ładna pogoda, ale ja przesiedziałam w domu z córką. Byłam jedynie na spacerze. Mój M zajęty był na budowie u syna, więc nie było jak pojechac na działkę. Muszę u siebie podładowac akumulator, bo przez zimę nie jeździłam, wtedy będę niezależna!
Wieczorem za to byłam na zaległych imieninach. Miło spędziłam wieczór.

Halina Kwak Halnko bardzo dziękuję za gratulacje i śliczne kwiaty. Cieszę się bardzo.

grazka_j - moje wątki
Gratuluję złotka 

I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Grażynko. Serdecznie gratuluję złotka. Jesteś już wytrawnym uczestnikiem forum.
Wczoraj byłam na działce, pogoda cudownie wytrzymała, więc sporo podgoniłam roboty. Wyjężdżając byłam juz tak zmęczona, że nie chciłąo mi się juz fotografować. Zrobię zdjęcia w poniedziałek, gdyz liczę, że też uda się pojechąć na działkę. Poczęstowałam się szampanem.

Wczoraj byłam na działce, pogoda cudownie wytrzymała, więc sporo podgoniłam roboty. Wyjężdżając byłam juz tak zmęczona, że nie chciłąo mi się juz fotografować. Zrobię zdjęcia w poniedziałek, gdyz liczę, że też uda się pojechąć na działkę. Poczęstowałam się szampanem.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki