Ja też cię witam Halinko właśnie wróciłam z ogródka trochę porobiłam ale fotki będą póżniej . Nie ma tego dużo jak wysuszą się moje balonowe pisanki cykne fotke na razie będę pózniej
Ja dzisiaj nie byłam,ale na chwilę wyjdę zobaczyć jak tam wygląda i czy jeszcze dużo śniegu ,jutro dopiero po południu pójdę popracować,boli mnie dzisiaj głowa dość mocno i chcę odpocząć
Jolu i Halinko dziękuję za życzenia i prezenty różyczka piękna też mam żółtą NN jak zakwitnie dam do rozpoznania . JOLU i HALINKO to Dzięki buszowaniu po waszych pięknych ogrodach dostałam to sreberko i bardzo się cieszę nawet nie wiecie jak
Jadziu, bardzo się cieszę, że buszujesz po moim ogrodzie.
Miasto, w którym mieszkasz jest mi bardzo bliskie, spędziłam tam bardzo wiele miłych chwil w okresie mojej młodości
Ja pochodzę z Chorzowa Batorego, tam mieszkają moi rodzice
Jadziu cieszę się bardzo ,że mogę Cię odwiedzać w Twoim wątku
Nasiałaś pomidorków sporo , ja kupuję gotową rozsadę zawsze u tego samego pana na rynku , jeszcze nigdy się nie zawiodłam . Boję się ,że sobie nie poradzę z takimi maluchami pomidorków , ale jak popatrzyłam ile osób wysiewa to może za rok i ja się z kuszę
Gratuluję sreberka
Jadziu witaj w moim wątku i dziękuję za życzenia i odwiedzinki. Wreszcie kupiłam aparat i teraz mogę cykać ile wejdzie. Nie wygląda to jeszcze imponująco ale praca wre . Zdjęcia robione dzisiaj
Witaj Halinko jeszcze raz no to można powiedzieć ,że jesteśmy sasiadkami . W młodości też mieszkalam w Batorym na Klimzowcu,ale bardzo krótko . Bytom to moje rodzinne miasto tu się urodziłam