Danusiu nie było mnie kilka dni na forum, a u Ciebie tyle się wydarzyło Kolekcja hojek super Nowości cudne - uwielbiam takie kolorowe liście. Zwłaszcza skrzydłokwiat mnie urzekł. No i klonik ślicznie kwitnie. A widoku przed domkiem bardzo zazdroszczę, bo u mnie w nocy spdł znowu śnieg
fiołek13 pisze:Danusiu
Niestety jest to nieuleczalne. Ta choroba postepuje w strasznym tępie, ale jest to najprzyjemniejsza choroba jaką znam. A oto skutki mojej fiołkowej choroby ;)
U Danusi to ja dziś ataku dostanę..Kasiu gratuluję i podziwiam.. jak Ty je podlewasz?????????
Danusiu gdzie Ty wynalazlaś takie cuda???Fiołek o różowych liściach....cudny,będzie mi się śnił po nocach....
Skrzydłokwiat gemini obłędny...a co będzie,jak zakwitnie....
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
Jestem u Ciebie pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni Ależ Ty cudeńka u siebie hodujesz Fiołeczki przecudne, paproć piękna, no a te pnączaki i wisiołki ;:8 Reszta też ładniutka i zadbana. No ale na widok skrzydłokwiata padłam-cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo. Poszukuję takiego od wieków niestety bezskutecznie I bardzo zazdroszczę jego posiadania-pozytywnie oczywiście
Mirku z podlewaniem to nieźle się muszę namęczyć nie jest to takie proste. Wygląd mojego przedszkola w dużej mierze jest zasługą Danusi i za to Wielkie Dzięki :D:D. Obserwowałam Jej kolekcję i to mnie zainspirowało ;)
Ale ten fiołeczek ma listki bombowe To chyba naprawdę rzadkość. Ja w zeszłym roku byłam zarażona fiołkomanią i nic takiego nie widziałam Może jak bym wtedy miała takie egzemplarze u siebie to bym nie zrezygnowała z hodowania ich, ale niestety teraz zostało mi tylko 5