Właśnie dzwonili z Cebul .pl i pytali czy już doszła paczka no i że jakaś pomyłka że nie włożyli wszystkich zamówień razem.Nie dość że pogoda do kitu to jeszcze nawalili z przesyłkąMonia68 pisze:Witaj, GeniuPiękne rośliny zamówiłaś
Postaram się później wkleić liliowce, na które czekam.
Chociaż za oknem bardzo ponuro i zanosi się na deszcz, to jednak cieplej i zaczynam wierzyć w weekendową poprawę pogodyMiłego dnia
W mnie przy wszystkich pisze że wysłane a przed chwilą dzwoniła z Cebul i powiedziała że jakaś pomyłka i że nie włożyli wszystkich zamówień .Boję się ze rachunek będzie za wszystkie a dostanę jedno zamówienie.A ten rachunek bardzo duży.Aska pisze:Piękności! Ależ będą cieszyć oko! Zastanawiam się, jakim cudem przegapiłam niebieskiego floksa. Zajrzałam w moje zamówienia, napisali, że jedno zrealizowane, ale kuriera nie ma
. No i zamówienia miały być połączone... Cóż, poczekam.
Mnie już odebrali cala radość .Nie lubię takich sytuacji .Jestem ciekawa kogo oni zatrudniają jak robią takie numery.Aska pisze:Wpłaciłam im na konto, niech nawet nie próbują robić numerów!!! Już dziś wystarczająco podle zaczęłam dzień, nie wolno mnie drażnić w takim stanie
Geniu tu link do fotek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... sc&start=0e-genia pisze:Moniko wszyscy sobie pomagamy ,ale bez kwaśnego torfu to byłby niewypał.
A jak ten storczyk Wanda jak wygląda?
Genia