Hoje Oli + zielone
Jak się zastanawiam, to ja nigdy nie widziałam jej u nich w domu. Ale już od paru lat jak przyjeżdżam do nich w wakacje, to zawsze wisi przed domem obsypana tymi pięknymi kwiatami. W sumie to muszę się dowiedzieć gdzie ją trzymają 8)
Moje roślinki
Karolina
Karolina
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko nawet nie wiesz jak miło mi się zrobiłograzka2211 pisze:Masz tyle pięknych roślin że i z fuksją dasz rade.treissi pisze:Ja też od jakiegoś czasu choruję na fuksję. Ale nigdy nie miałam z nimi doczynienia i trochę się obawiam czy dam radę

Olu one już są ,śliczne znajoma mi kupiła są po 5.99 i 7.99 i 12.99 i 19.99 i29.99 te po 19 i 29 są w wiszących koszykach,a reszta w doniczkach śliczne mam 2 z tych co pokazałaś i 2 miniatury i 1 całkiem inną ,aaa i są też na pniualedra7 pisze:A może ktoś jeszcze słyszał że mają być od jutra fuksje w obi od 5,99zł

- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ariadno wiesz możne gdzie ta znajoma je kupowałaAriadna pisze:Nie bo jeszcze nie mam ich znajoma w Łodzi kupowała ma mi przyjechać z nimi 10 kwietnia ,tak że jeszcze sobie poczekam ale podobno są piękne i obficie kwitnące,hibiskusy też były śliczne zakupiła mi biały pełny z różowym środkiem na pniu podobno przepięękny.

Kasiu nie wiem ale jak będzie na gg to się jej zapytam i dam Ci znać.FIGA pisze:Ariadno wiesz możne gdzie ta znajoma je kupowałaAriadna pisze:Nie bo jeszcze nie mam ich znajoma w Łodzi kupowała ma mi przyjechać z nimi 10 kwietnia ,tak że jeszcze sobie poczekam ale podobno są piękne i obficie kwitnące,hibiskusy też były śliczne zakupiła mi biały pełny z różowym środkiem na pniu podobno przepięękny.