ależ mnie nie nękasz - toż to prawdziwe wyzwanie!!!!!!! hi, hi,hiiwonaxp pisze:no nie ma bo to jest zaraz po zakupiea u mnie jest ok 3 tyg. posieję to co lezy na komodzie i zobaczę
I już cie nie nękam Aniu
Psi ząb...? a co to takiego???iwonaxp pisze:opssss noż to ja nie mam przeca tyle cierpliwości no !!!:)
Jakieś nudy mnie naszłyi zachcianka jeszcze na psi ząb:) ciekawa jestem czy sąw marketach ?
Pewno że sie wymienię. Swojego mogę Ci na dniach wysłać, tylko wykopię te siewki w sobotę.iwonaxp pisze:Aniu to jak pójdzie dobrze to może i ze mną w przyszłym roku się wymienisz ? chyba że już masz takiego jak ja ?:) Tylko nie wiem czy taką odległość roślinki były by w stanie przeżyć
Pewno że się wymienię. Swojego mogę Ci na dniach wysłać, tylko wykopię te siewki w sobotę.Ania Kropelka pisze:iwonaxp pisze:Aniu to jak pójdzie dobrze to może i ze mną w przyszłym roku się wymienisz ? chyba że już masz takiego jak ja ?:) Tylko nie wiem czy taką odległość roślinki były by w stanie przeżyć
Tara jeśli masz ciemierniki w gruncie to chyba nie trzeba zbierać bo same się rozsiejątara pisze:ja tu na kawusię przyszłam, a tu wymiana doswiadczeń i rad, przyznam, ze tez skorzystałam.
Nie zbieralam nasionek nie siałam ale czuje się zachęcona, dzięki
Ada a chwaliłaś się nimi tz fotkami ? jeśli tak to na której stronie Twojego ogrodu ? bo hmmm kuknęłam , ale wątek bardzo długi i.....ada.kj pisze:Również wpadłam na kawkę i widzę, że znów o ciemiernikach mówicie. Podczytuję, gdyż kupiłam w tym roku 5 sztuk, które jeszcze siedzą w doniczkach. Może jutro uda mi się wywieźć je na działkę i wreszcie posadzić. A tu znów się zachmurzyło i boję się, że znów będzie jutro kicha z robotą. Miłego dnia życzę.
No coś ty Iwonko, jutro je wykopuję, naliczyłam 11 malutkich sadzoneczek, więc i dla Ciebie wystarczy, a dostaniesz je ode mne w prezencie. A floksa różowego może tez byś chciała, będę rozsadzać i będę mieć sporo.....iwonaxp pisze:Ania Kropelka pisze:Pewno że się wymienię. Swojego mogę Ci na dniach wysłać, tylko wykopię te siewki w sobotę.iwonaxp pisze:Aniu to jak pójdzie dobrze to może i ze mną w przyszłym roku się wymienisz ? chyba że już masz takiego jak ja ?:) Tylko nie wiem czy taką odległość roślinki były by w stanie przeżyć
A na twojego poczekam do przyszłęgo roku, bo mi się baardzo podoba[/quoteJ
Jasne że ci wyślę . A na Twojego Aniu chyba też poczekam do przyszłego roku bo nie chciałabym być gołosłowna i jak będę pewna ze przeżyje do przyszłego roku to wtedy się wymienimy bo wiesz... różnie bywa i nie chciałabym sytuacji że poprosiłam ciebie a potem ja nie będę miała się jak odwdzięczyć. A twój jest piękny po prostu
Aniujesteś naprawdę .... brak słów