Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
WITAJ GENIU ,same śliczności zamówiłaś ,będą oko cieszyć .
Mam nadzieję ,żę tobie zamówienia nie pomieszają ,bo ja złożyłam 3 zamówienia ,mieli połączyć wszystkie razem i tak opłaciłam .Oni przysłali tylko pierwsze zamówienie ,napisałam do nich ,przeprosili i napisali ,że jeśli jeszcze reszta nie została wysłana to zrobią to niezwłocznie ,bez żadnych dodatkowych opłat z mojej strony .Mam nadzieję ,że wszystko będzie ok.
ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA .
Idę sadzić to co już dostałam .
Mam nadzieję ,żę tobie zamówienia nie pomieszają ,bo ja złożyłam 3 zamówienia ,mieli połączyć wszystkie razem i tak opłaciłam .Oni przysłali tylko pierwsze zamówienie ,napisałam do nich ,przeprosili i napisali ,że jeśli jeszcze reszta nie została wysłana to zrobią to niezwłocznie ,bez żadnych dodatkowych opłat z mojej strony .Mam nadzieję ,że wszystko będzie ok.

ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA .
Idę sadzić to co już dostałam .
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Gieniu kochana.
Matko jedyna jakie cudne liliowce zamówiłaś. Ale będzie pięknie w Twoim ogrodzie w tym roku juz sobie wyobrażm jak wszystko zakwitnie-ten widok.
Gieniu nie poszłam wczoraj, bo miałam wyjazd słuzbowy, ale dzisiaj po pantofelka pójdę. Kochanie dziękuję z całego serca.Pozdrawiam serdecznie
Matko jedyna jakie cudne liliowce zamówiłaś. Ale będzie pięknie w Twoim ogrodzie w tym roku juz sobie wyobrażm jak wszystko zakwitnie-ten widok.
Gieniu nie poszłam wczoraj, bo miałam wyjazd słuzbowy, ale dzisiaj po pantofelka pójdę. Kochanie dziękuję z całego serca.Pozdrawiam serdecznie
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Geniu. Piękne liliowce zamówiłaś. Twój ogród jednak jest z gumy. Tyle już masz roślin i tyle nowych zamówień. Będzie co podziwiać przez cały sezon. Życzę, aby przesyłki szybko poprzychodziły i obyś miała co robić. Widzę, że bezczynność nas rozsadza. Miłego dnia życzę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja tak jak Agnieszka ZANIEMÓWIŁAMAGNESS pisze:Witaj Geniu, zaniemówiłam na widok liliowców jakie zamówiłaś, przepiękne![]()
ale piszę bo chciałabym zorganizować wycieczkę na Twój ogród jak to wszystko zakwitnie.
Zbieram chętnych ale tylko tych o silnych nerwach aby się nie pochorowali.
Co jeszcze mogłaś zamówić już wszystko co najpiękniejsze masz.

Życzę przyjemnej pracy przy sadzeniu.