Nowy ogród Jacka cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witajcie :!: Właśnie zjadło mi wszystkie odpowiedzi i jestem bardzo zły :evil:
Ale odpowiem jeszcze raz:

Moniko, proszę bardzo i polecam się :)

Witaj Iszfred :!: Bardzo mi miło Ciebie gościć :) Ja też mam nadzieję, że ze skalniakiem będzie dobrze i że migiem zostanie obsadzony, bo wiele roślin czeka.

Tak Izo, i u mnie wszystko zasypane śniegiem. Daj znać, jak dojdą kwiatki.

Dobrze Cię rozumiem Agness - nie można wszystkiego na raz i od razu. A róże i rododendrony o wiele większe od lewizji więc wiadomo, kto ma pierwszeństwo :)

Geniu, u mnie tak samo. Nawet skalniak był zasypany ale teraz słoneczko przygrzało i jest górka kamieni na morzu śniegu :)

Agaxkub, domyślam się, że to arcydzięgiel. Śliczny :!: Przypomniałem sobie całą naszą ziołową rozmowę z października. I pracuję nad ogródkiem ziołowym równolegle ze skalniakiem. Zwiozłem już 25 taczek ziemi, zwinąłem starą siatkę i wkrótce wytyczę koło. Już się cieszę na ziółka od Ciebie :)

Asiulo, ja też się cieszę, bo te 4 narcyzy to jakieś wczesne odmiany i pączki rosną równolegle z listkami. Może to będą moje pierwsze kwiatki :?:

Jollu, piękne słoneczniki :!: Dziękuję bardzo. Właśnie przekroczyłem limit w fotosiku i nie mogę wklejać zdjęć. Nie nauczyłem się jeszcze obsługiwać imageshack.

Dziękuję Jolanto, róże piękne i to pewnie z Twojego ogrodu :?: Już niedługo zacznę obsadzać skalniak, bo to przecież najprzyjemniejsza część tej roboty :)
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Jacku jak to jest z tym limitem :roll: ja wklejam sporo zdjęć i mam ful do wykorzystania :?

Sprawdziłam wykorzystane 0 :roll: a ja tyle zdjęć wkleiłam :roll: nie rozumiem
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jollu, a Ty wklejasz przez fotosika? Może masz tam jakieś układy :?: :lol: :lol:
No mi to się zdarzyło pierwszy raz i zmobilizuje mnie do nauczenia się imageshacka.
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A spróbuj wklejać zdjęcia przez fotosik bez logowania się do niego. Nie powinno być problemów.
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

Jacku mam wszystko zapisane.... wylazł na razie tylko arcydzięgiel... reszta śpi... ale szykuj miejsce :lol:

tu.ja... ja wklejam dalej przez fotosika ale bez logowania... na razie nic nie znikneło.... nie mam czasu na rozgryzanie innych programów...
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Ja też mimo tego zamieszania z fotosikiem nie założyłam tam konta i nadal wklejam fotki bez żadnych problemów - jak dotąd nic mi nie zablokowali.
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

Witaj Jacku, kolejny raz przejżałam twój wątek - oj będzie się działo tej wiosny i lata, zapowiadają się duże zmiany, czekam z niecierpliwością :)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Kontakt:

Post »

Jacku, przeglądam mój tajny notes - spis wysyłek roślin do forumowiczów.Zauważyłam ,że w ub. roku wysyłałam Ci nasiona świecznicy. Wybacz sklerozę , ale czy doczekałeś się z nich roślinek ? Wysłałam je do kilku osób i tylko jedna potwierdziła,że uzyskała z siewu kilka roślinek. Nie wiem , czy tak można w amatorskich warunkach rozmnażać tę roślinę , bo ja nie próbowałam.
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Jacku prace w ogrodzie zahamowane przez błoto .
Dobrze chociaż że słońce świeci to śnieg już prawie cały stopił się .
A Ty coś będziesz robił dziś w ogrodzie?
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzień dobry wszystkim :)

Iza, jeszcze tak nie próbowałem wklejać zdjęć, i choć nie bardzo wiem, jak to zrobić - będę próbował. Dzięki za radę.

Dziękuję Agaxkub :!: Miejsce na ziółka będzie niebawem, bo przygotowuję ogródek ziołowy równolegle ze skalniakiem :) Bardzo interesują mnie Twoje mięty i inne ziółka też. A ze starego ogrodu muszę też poprzywozić, np. rutę. Coś estragon kiepsko wygląda po zimie. Nie wiem czy odpuści :?: . A wczoraj kupiłem nasiona kolendry, bo bardzo lubię w kuchni i nasiona, i natkę.

Witaj Edyto :!: Oj będzie, będzie się dużo działo, bo ja każdą wolną chwilę poświęcam na ogród. Wróciłem niedawno z niego. Powycinałem trochę gałęzi i skopałem kawałek, którego nie zdążyłem w tamtym roku. Reszta na razie w śniegu :)

Ewelina, niestety świecznica z nasion nie wykiełkowała, więc nadal mam o nią ogromną prośbę. Chyba że gdzieś kupię.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Jacku, witam serdecznie, poczytałam wszystkie zaległe wpisy u Ciebie, życzę miłego dnia :P
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Jacek P.... pisze:Jollu, a Ty wklejasz przez fotosika? Może masz tam jakieś układy :?: :lol: :lol:
No mi to się zdarzyło pierwszy raz i zmobilizuje mnie do nauczenia się imageshacka.
Jacku jestem wierna cały czas fotosikowi i możesz mi wierzyć nie mam żadnych układów ;:80
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Geniu :!: U mnie jeszcze sporo śniegu leży ale topnieje. Mimo to obcinałem dziś gałęzie i skopałem zaległą część ogródka :)

Cieszę się Halinko z Twoich odwiedzin :)

Jollu, to był żart, ale ja mało kumam w sprawach internetowych i dlatego powstrzymałem się z wklejaniem zdjęć, aż się nauczę :)
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Jacku, jeżeli masz jakieś kłopoty z Fotosikiem, to polecam TinyPic. Jest bardzo łatwy w obsłudze :D
Mam konto na Fotosiku, ale pewnego dnia, kiedy po mozolnym ładowaniu zdjęć, kolejny raz wszystkie zostały cofnięte, z powodu obciążenia fotosikowego serwera, zdenerwowałam się i zaczęłam wysyłać przez TinyPic. Potem załozyłam tam konto i najczęściej z niego właśnie korzystam.
Zobacz sam jakie to proste http://pl.tinypic.com/
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Kontakt:

Post »

Jacek P.... pisze:
Ewelina, niestety świecznica z nasion nie wykiełkowała, więc nadal mam o nią ogromną prośbę. Chyba że gdzieś kupię.
Tego się obawiałam :( Ale zobaczę , jak u mnie w tym roku wyjdzie spod ziemi - postaram się przesłać Ci fragment kłącza . Jeszcze jej niestety nie widać - śpi , bo zimno :)
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”