Może wstawisz zdjęcia dzisiejszej zimy?
Mój piękny ogród - anulka 2009 r.
- agnieszka72
 - Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

- TAJGA 2008
 - 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44

- anulka
 - Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Znowu siedzę cała zgnuśniała przez tą pogodę 
 W ogrodzie jeszcze kwiaty nie zakwitły a juz przekwitły.Krokusy leżą ,ranniki już bez kwiatów.Chyba tą wiosnę cos za skromnie przywitalismy 
 Było dobre jedzonko,napoje wyskokowe,spalilismy starą szafę,bo w d.. było zimno.Mówiłam ,zeby jeszcze w misce utopic jakąs Marzannę ,ale towrzystwo nie chciało i dlatego mamy taką pogodę.W ogrodzie normalnie lezy snieg!!!
Mam tyle do wsadzania roslin i kiedy ja to zrobię?Potem znowu wszystko będzie na hura

Zdjęcia niestety zrobione przy koncu imprezy.Wszyscy byli tak głodni łącznie ze mną ,ze nikt nie robił wczesniej zdjęć:?

Mam tyle do wsadzania roslin i kiedy ja to zrobię?Potem znowu wszystko będzie na hura
Zdjęcia niestety zrobione przy koncu imprezy.Wszyscy byli tak głodni łącznie ze mną ,ze nikt nie robił wczesniej zdjęć:?

- kogra
 - Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Widzę, że biesiada już była, tylko Marzanna nie została utopiona i chyba dlatego Aniu taka pogoda.
Ale już niedługo mam nadzieję, wszystko się poprawi i będzie słonecznie i ciepło.

Ale już niedługo mam nadzieję, wszystko się poprawi i będzie słonecznie i ciepło.
Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- izabella1004
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.