Agita- mój pierwszy sezon :)

Zablokowany
Awatar użytkownika
AnnaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2008, o 14:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko śliczny jest. A mnie zaintrygował ten malutki z prawej strony na zdjęciu. Co to za maleństwo? Możesz pokazać bliżej?
Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam :)))
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cudny.Życzę więcej wyprzedaży.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

o, ten też jest jednym z moich wymarzonych. cudo. mam nadzieję, że będą na wystawie. jeszcze nigdy ich nie widziałam.
Awatar użytkownika
Blondysia
200p
200p
Od: 23 paź 2008, o 18:29

Post »

Znowu przypomniałam sobie dlaczego boję się wchodzić na Wasze wątki :) po prostu każdorazowo odchorowuję wszystkie piękności jakie tu umieszczacie :):P A u mnie najzwyklej w świecie nie ma już miejsca na nowe śliczności :)
życie pełne jest pasji...:) i urody:)
Awatar użytkownika
Agita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lis 2008, o 15:22

Post »

Blondysiu, u mnie też nie! I w tym jest cały ból... :(

Storczykowa, powinny być, coraz więcej ich wszędzie, więc myślę, że spora szansa :)

Grażka, startuję, ale z moją kondycją trochę to potrwa.. ;)

Aniu, to taka moja miniaturka walentynkowa, jedna jedyna jaką mam. Też juz puszcza nowy listek :) Pewnie myślałaś, że to jakiś botaniczny... Ja jeszcze nie na tym etapie :)

Obrazek
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Awatar użytkownika
kasicqa
200p
200p
Od: 1 gru 2008, o 17:35

Post »

cudna miniaturka ;-) poluję na taką ;-) no i świetny pomysł z tym słojem i stojakiem :D
Awatar użytkownika
Blondysia
200p
200p
Od: 23 paź 2008, o 18:29

Post »

Śliczna :) Ja ostatnio pochorowałam się na widok miniaturek w Biedronce, ale powiedziałam sobie, że twardą trzeba być:)
Nie chcę odbierać swoim kwiatkom przestrzeni życiowej ;)
życie pełne jest pasji...:) i urody:)
Awatar użytkownika
Agita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu, ta kula tylko do zdjęcia tam stanęła, na stałe nie odważyłabym się tak go zostawić przy moim synku urwisie (choć fakt, ładnie wyglada). Falki które tam stanęły, są dodatkowo przywiązane do kwietnika za patyczki i pędy :D

Blondysiu, dzięki, ja już też się pewnie ich więcej nie doczekam. Chyba, że kiedyś, w nowym większym mieszkaniu... Na co się na razie nie zapowiada.
Pozdrawiam, Agnieszka
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

miniaturek cudowny. mam podobnego, ale mi nie kwitnie. rok temu było trochę takich na wystawie.

co do tego cudownego Phalaenopsisa bladoczerwonego w bordowe kropki, mam nadzieję, ze takie będą. bardzo mi się podoba. oczywiście biały z mazami ciągle mi się marzy. odkreślam na kartce dni do wystawy. jeszcze 3 tygodnie.
Awatar użytkownika
Agita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No widzisz, i przynajmniej masz to szczęście że możesz jeszcze marzyć i kupować te wymarzone :) Życzę Ci udanej wyprawy na wystawę!
Pozdrawiam, Agnieszka
Awatar użytkownika
kasicqa
200p
200p
Od: 1 gru 2008, o 17:35

Post »

ja jak widać w Biedronce się nie powstrzymałam ;-) a falki w mojej jeszcze są, nawet sporo ale białe i żółte (jak biedak) więc takie mam i nie kusi. ale są już też troszkę sfatygowane. no ale ja mam JESZCZE małą kolekcję, aczkolwiek w moim pokoiku miejsca już niewiele, tym bardziej, że roślinki, które stoją na parapecie będą musiały latem z niego zniknąć i aż się boję myśleć gdzie je poutykam. wszystkie storczyki stoją na półce nad biurkiem, w sumie jest jeszcze jedno miejsce ale nie stoi z nimi zdechlaczek więc to dla niego...
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agita pisze:No widzisz, i przynajmniej masz to szczęście że możesz jeszcze marzyć i kupować te wymarzone :) Życzę Ci udanej wyprawy na wystawę!
cudownie jest marzyć, ale jeszcze cudowniej jest spełniać marzenia. nie umiem się doczekać tej wystawy, mam nadzieję, że się nie zawiodę. wymarzonych mam tyle, że nie kupię wszystkich, nawet, jakby wszystkie były.
moje wymarzone to:
- biały z mazami
- bladoczerwony w bordowe kropki
- woskowy żółty w bordowe kropki
- lueddemaniana
- equestris (biały lub rózowy)
- violacea (fioletowy lub rózowy)
- jacqueline (bo podobno pachnie, a ja uwielbiam pachnące. poza tym ma ładne kwiaty).

niestety, moje wymarzone to storczyki rzadko spotykane. t tych wymienionych widziałam tylko equestrisy (kilka razy na wystawie) i raz biały z mazami, ale to było prawie rok temu, żałuję, że go wtedy nie kupiłam.
Awatar użytkownika
gogi
200p
200p
Od: 27 lut 2009, o 12:50

Post »

Blondysia pisze:Znowu przypomniałam sobie dlaczego boję się wchodzić na Wasze wątki :) po prostu każdorazowo odchorowuję wszystkie piękności jakie tu umieszczacie :):P :)
Tak, tak ja też to potwierdzam. Póki nie byłam na tym forum moja choroba była w stanie uśpionym a teraz mam nagły nawrót ze zdwojoną siłą :wink: . Jak czytam o tych Waszych zakupach biedronkowych to aż mnie skręca. Mam kilka Biedronek w okolicy, ale zupełnie nie po drodze mi do nich, M mój ma bardzo po drodze - ale o proszeniu go o zakup nawet nie myślę (prawie 50 szt różnych stoi na parapetach). Z resztą teraz to już "po ptokach" pewnie wszystko wykupione ;:96

Agita - fantastyczne te Twoje kwiatuchy.
Awatar użytkownika
AnnaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2008, o 14:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko tak właśnie pomyślałam, że to jakiś botaniczny. Ale jest śliczny. A czemu napisałaś, że jeszcze nie na takim etapie ;:88 ;:80 Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam :)))
Awatar użytkownika
Agita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bo wydaje mi się że to już "wyższa szkoła". Ja muszę mieć te łatwe w obsłudze, już i tak za dużo czasu im poświęcam, trochę na tym cierpią inne dziedziny mojego życia...
[Aniu, piękny avatarek!]

Gogi, dziękujemy, ja i one :)
Pozdrawiam, Agnieszka
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”