Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Gieniu - złote serce - ogromne ucałowania w imieniu Bei!!!
Obrazek
Zaszłam na pocztę z nadzieją, że już będą lilie, a tu tak ogromna niespodzianka. Nie otwieram paki, niech dziewczę zrobi to samo. Ależ będzie prezent na urodziny! Sprawiłaś mi jako matce ogromną radość, wiem, jak wdzięcznie potrafi cieszyć się moje dziecko. Ma być u mnie w pracy po drugiej, pewnie odezwie się z mojego konta :lol: . Ciumaski!!!

Fajnie, że umiesz cieszyć się ze śniegu, mnie się już przejadł z wiadomych względów. Jutro zapowiadają halny i wierzę, że taka pogoda się sprawdzi - u mnie, Hani i Azy nareszcie zrobiłoby się normalnie...
Widzę, że wraca Ci słońce :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Elu dzięki za wiosnę ale ja dziś cieszę się jak małe dziecko z tego śniegu bo wiem że za chwilkę go nie będzie.
Mam nadzieję że u Ciebie też niedługo będzie wiosna
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aska pisze:Gieniu - złote serce - ogromne ucałowania w imieniu Bei!!!
Obrazek
Zaszłam na pocztę z nadzieją, że już będą lilie, a tu tak ogromna niespodzianka. Nie otwieram paki, niech dziewczę zrobi to samo. Ależ będzie prezent na urodziny! Sprawiłaś mi jako matce ogromną radość, wiem, jak wdzięcznie potrafi cieszyć się moje dziecko. Ma być u mnie w pracy po drugiej, pewnie odezwie się z mojego konta :lol: . Ciumaski!!!

Fajnie, że umiesz cieszyć się ze śniegu, mnie się już przejadł z wiadomych względów. Jutro zapowiadają halny i wierzę, że taka pogoda się sprawdzi - u mnie, Hani i Azy nareszcie zrobiłoby się normalnie...
Widzę, że wraca Ci słońce :D
Witaj Asiu ja o żadnych urodzinkach Bei nie wiem po prostu posłałam jej troszkę wiosny z mojego ogródka ,mam tylko nadzieję że dobrze zniosła podróż.Jeżeli nie to Bea dopiero w następnym roku będzie cieszyć się wiosną z mojego ogrodu
Asiu wykopałam kawałek tej niebieskiej roślinki o którą Ty też chyba pytałaś
Obrazek

Złóż najserdeczniejsze życzenia Bei ode mnie i mocno ucałuj
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W sobotę będziemy dzielić się tortem :wink: .
Ależ jestem ciekawa, co to za niebieskie cudo...
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu jak Ciebie znam to się szybko dowiesz .
Ja to dostałam od sąsiadki i już dużo wydałam bo pięknie się dzieli.W tym roku na początku czerwca zakwitnie .A Bea lubi tylko żółte kwiatki?
To ten najwyżej będzie Twój,ale myślę jak jej pokarzesz jak on pięknie wygląda to z niego nie zrezygnuje.
Genia
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gieniu ten niebieski-śliczny kwiat to ma takie kwiatki jak pantofelki???
Kurcze w ręku go dzisiaj miałam na ryneczku. Pani namawiała, a ja nie wzięłam -gapa ze mnie :cry: Piekny jest. Polecę jutro jak bedzie jeszcze miała to go kupię.
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Giga te kwiatki nie są podobne do pantofelków tylko jak szałwia troszkę drobniejsze.
Gigo ja sobie jeszcze coś upatrzysz to Ci wyślę też kawałek jednej to się nie opłaci ,chyba że jednak po kawałku tych moich marcinków ,ale to już po niedzieli jak się ociepli i stopnieje śnieg.
Genia
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bea dostała ode mnie jeden kąt słoneczny z zastrzeżeniem, że rabaty w złocie (choć i tak do końca się tego nie trzymamy :lol: ), oraz jeden mieszany cienisty kącik. O ten drugi trochę się boję, bo coś tam zimą poryło :? , nie chciałabym, by jej zeżarło sangwinarie... Puszkinie wyszły, choć je na nowo przysypało, tak, że jakieś cebulowe się ostały. Nie cierpię żadnych rylców-podgryzaczy!!!
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gieniu -Serce złote w te pędy przybieglam odpisać. Nawet się nie śmiałam spytać, a Ty seruszko otwierasz. Kochana jesteśi po stokroc to będę mówiła. Gieniu bardzo bym chciała, jeśli to nie klopot. A jeszcze co chciałam spytać, bo szukam u mnie ale nie widziałam. Biały dyptan? To mi chodzi po głowie. :oops: Ale jego sie chyba nie da podzielic, bo ma chyba jedna karpę. Gieniu buziaki wdzięczna będę bardzo.
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu a kto lubi ja też się wściekam, kilka lat temu coś zżarło mi różową o pełnych kwiatkach gipsówkę ,co roku kupuję i zawsze się okazuje że jest o pojedynczych kwiatkach i ląduje w kompostowniku.
W tym znowu kupiłam 3 na alegro i czeka do lata .
Genia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Geniu widzę, że i u Ciebie śnieżek pokrył Twoje piękne wiosenne kwiatuszki, ale tak jak piszesz, pewnie zaraz stopnieje i tym bardziej będziesz cieszyć się urodą nowo odkrytych kwiatków, tak jak teraz cieszysz się chwilowym śniegiem :D Geniu pozdrawiam Cię gorąca i życzę dobrego, pięknego dnia ;:196
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gigo Dyptamu wolę nie dzielić tak kiedyś dzieliłam różowy to później musiałam kupić drugi bo przestał mi kwitnąć . Teraz ma go moja sąsiadka ale nie kwitnie tak ładnie jak moje nie dzielone.
Genia

Witaj Agnieszko miałam mało śnieżnych dni zimą więc cieszę się tym bardziej że wiem że to chwilowe.
A kwiatki jutro lub pojutrze znowu będą piękne
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Trzymam kciuki, by tym razem gipsówka była pełna!
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Własnie wiem, że nie wolno go dzielić. Szukam więc dalej.Pozdrawiam
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

giga45 pisze:Własnie wiem, że nie wolno go dzielić. Szukam więc dalej.Pozdrawiam
Gigo u nas co roku bez problemy można kupić kwitnące ja widziałam w zeszłym roku po 17 zł

Asiu dzięki mam nadzieje że tak będzie.
Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”